Reduceri de vară! Până la -80%!

Autor Kim McCaul | Cărți de la Editura For You

Autor Kim McCaul | Cărți de la Editura For You

Kim McCaul este antropolog și consultant în domeniul apărării drepturilor aborigenilor australieni asupra patrimoniului lor natural și cultural. El a studiat în profunzime conceptele interculturale referitoare la conștiință și la viața multidimensională și a publicat numeroase articole pe aceste teme. 

În 1995 a început să-și studieze propria conștiință, efectuând o vizită la un centru de meditație din Indonezia, iar din 1997 a folosit suportul teoretic și practic al conștientologiei pentru a-și îmbogăți cunoașterea. 

În prezent, este voluntar în cadrul IAC (International Academy of Consciousness), organizație dedicată dezvoltării și predării conștientologiei, organizând conferințe și seminare în Australia, Brazilia, Anglia și Germania. De asemenea, el organizează în mod regulat workshopuri în orașul Adelaide, din Australia, unde trăiește împreună cu soția și copiii săi.

Cartea Evoluția multidimensională. Explorări personale ale conștiinței, de Kim McCaul, este publicată în limba română la Editura For You. 


Vedere Grid:
-70%
Vezi

Evoluția multidimensională – Kim McCaul

(1)
10,00 LEI 33,00 LEI

Kim McCaul își povestește călătoria în Java în căutarea unei tehnici care să-l ajute să-și calmeze demonii ce îl tulburau de mai mulți ani. Această incursiune l-a condus către înțelegerea faptului că acei demoni nu erau produsul propriei minți, ci entități nonfizice reale care îl urmăreau dintr-o viață anterioară.Autorul redă modul în care a ajuns ..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)