50% reducere la pachete și lecturi de vară!

Autor Kenny Werner | Cărți de la Editura For You

Autor Kenny Werner | Cărți de la Editura For You
Kenny Werner

Este, de peste 40 de ani, un compozitor și un pianist de clasă mondială. Activitatea sa prolifică include compoziții, înregistrări și publicații ce continuă să aibă un impact semnificativ în întreaga lume.

În 1996, a scris cartea sa de referință, Măiestrie fără efort. Eliberarea maestrului muzician lăuntric. De atunci, Werner a creat materiale video, a susținut conferințe în toată lumea și a scris numeroase articole despre cum muzicieni, artiști sau chiar oameni de afaceri îi pot permite „maestrului creator” să le ridice performanța la nivelul cel mai înalt, dezvăluind cum putem fi spontani, fără teamă, împliniți și disciplinați în viață și în ceea ce facem.

Kenny a primit în 2010 distincția Guggenheim Fellowship Award pentru lucrarea sa, No Beginning No End, o explorare muzicală a tragediei și pierderii, a morții și tranziției de la o viață la alta. Adunând peste 70 de muzicieni, cel de-al treilea album al lui Kenny pentru Half Note Records este o compoziție expansivă din care nu lipsesc Joe Lovano, Judy Silvano, Wind Ensemble, Choir și String Quartet.

Nu există niciun Producător.