2+1 GRATUIT LA CĂRȚI, 40% REDUCERE la PACHETE!

Autor Kenneth Wapnick | Cărți de la Editura For You

Autor Kenneth Wapnick | Cărți de la Editura For You
Dr. Kenneth Wapnick

A fost prietenul apropiat şi asociatul celor două persoane a căror decizie de a-şi uni eforturile în vederea unui interes comun a declanşat dictarea Cursului de miracole.

Kenneth Wapnick utilizează Cursul din 1973, când a început să scrie pe tema lui, să îl predea şi să îi utilizeze principiile în activitatea sa de psihoterapeut.
Vedere Grid:
Vezi

Introducere generală la „Cursul de miracole” – Kenneth Wapnick

(1)
25,00 LEI

Inițiază-te în Curs de miracole!Dr. Kenneth Wapnick a lucrat alături de Helen Schucman și William Thetford la punerea în pagină a textului Curs de miracole, primit de Helen de la Iisus. El explică în cartea de față ideile centrale din sistemul de gândire al egoului, preocupat de păcat, vinovăție și frică, și din sistemul de gândire al iertării, ară..

-40%
Vezi

Pachet Curs de miracole

(0)
33,00 LEI 55,00 LEI

Introducere generală la „Cursul de miracole”Inițiază-te în Curs de miracole!Dr. Kenneth Wapnick a lucrat alături de Helen Schucman și William Thetford la punerea în pagină a textului Curs de miracole, primit de Helen de la Iisus. El explică în cartea de față ideile centrale din sistemul de gândire al egoului, preocupat de păcat, vinovăție și frică,..

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)