Reduceri de vară! Până la -80%!

Autor Ken Page | Cărți de la Editura For You

Autor Ken Page | Cărți de la Editura For You
Ken Page

Este este profesor şi orator respectat la nivel internațional, fondator și director al „Institutului Vindecării Celulare Multidimensionale” și al „Şcolii misterelor ‑ Al treilea ochi al lui Horus”.

În cea mai mare parte din viața sa, Ken Page a lucrat în domeniul corporatist și în cel al vindecării. În vreme ce cariera sa în lumea corporatistă i­-a adus mult succes, el a continuat să simtă că viața are mai mult de oferit. Ken şi­-a dedicat o mare parte din viață studierii înțelegerii personale, a dezvoltării spirituale și a sinelui.

Fiind o persoană foarte empatică, cu viziune de viitor și intuitivă, Ken a lucrat ca hipnoterapeut clinic timp de mai mult de 20 de ani. Pornind de la experiența acumulată în acest domeniu, a creat și a dezvoltat tehnicile Heart & Soul Healing [Vindecarea Inimii și Sufletului] care identifică tiparele energetice ale corpului fizic. El utilizează aceste tipare pentru accesarea minții subconștiente. Astfel, tiparele fizice, emoționale, mentale și spirituale sunt eliberate de trecutul nostru. În cabinetul lui de tehnici „Heart & Soul Healing”, Ken a consiliat mii de oameni din întreaga lume, ajutându-i să-şi atingă potențialul maxim de dezvoltare personală și de creativitate.

Nu există niciun Producător.