Reduceri de vară! Până la -80%!

Autor Ken Keyes | Cărți de la Editura For You

Autor Ken Keyes | Cărți de la Editura For You

Regretat autor şi confere ţiar American, pionier în domeniul creşterii personale şi avocat al păcii pe tot parcursul vieţii, Ken Keyes, Jr. a fost mentorul a mii de oameni din întreaga lume.

La 25 de ani, Keyes s-a îmbolnăvit de poliomielită, iar mâinile şi picioarele i-au paralizat. Paralizia i s-a transformat în tetraplegie severă. Încercările dure prin care a trecut l-au învăţat că orice om este demn de iubire şi respect. Ca urmare, a devenit interesat de depăşirea sentimentelor de neputinţă şi copleşire şi a dezvoltat numeroase metode în acest scop, cea mai cunoscută fiind Living Love.

Ken a scris 15 cărţi de success la nivel mondial despre probleme legate de creşterea personală şi conştienţă socială, cu milioane de exemplare distribuite în întreaga lume. Dr. Wayne Dyer, autorul bestsellerurilor Tu eşti ceea ce gândeşti şi Fericirea este Calea (ambele apărute în limba română la Editura For You), spunea despre Ken Keyes: „El m-a iniţiat literalmente în această călătorie glorioasă de transformare.“

Arhiepiscopul Desmond Tutu, câştigătorul Premiului Nobel pentru Pace în 1984, i-a redat influenţa astfel: „Ken Keyes ne învaţă cum să fim cu adevărat umani prin puterea iubirii necondiţionate. Speranţa noastră de supravieţuire depinde de a deprinde obiceiul să ne iubim pe noi înşine şi unii pe alţii necondiţionat – şi el ne arată cum.“

Cărți de Ken Keyes apărute la Editura For You:

Reţete pentru fericire. Trei formule de succes pentru aţi consolida relaţiile cu ceilalţi şi aţi spori bucuria de a trăi

De ce nu eşti fericit? Cum săţi faci viaţa să funcţioneze

Manual pentru conștiența superioară. Cei 12 pași pentru evoluția spirituală

 

Vedere Grid:
-35%
Vezi

De ce nu ești fericit? - Ken Keyes Jr., Tolly Burkan

(0)
16,90 LEI 26,00 LEI

Descoperă cheia fericirii depline!Cartea De ce nu ești fericit?, semnată de renumiții Ken Keyes Jr. și Tolly Burkan, a devenit un bestseller internațional încă de la lansarea ei. Într-un stil simplu, elocvent și mobilizator, autorii ne dezvăluie „știința fericirii“ într-un mod pe care oricine îl poate asimila rapid. Sfaturile inspirate, însoți..

-35%
Vezi

Manual pentru conștiența superioară - Ken Keyes Jr.

(0)
27,30 LEI 42,00 LEI

De ce trăim o viață plină de agitație, disperare și anxietate? De ce ne forțăm mereu, pe noi și pe alții? De ce simțim doar frânturi de fericire, pace și iubire? De ce în lume domină certurile și frământările? Faimoasa lucrare Manual pentru conștiența superioară, cartea-etalon pentru inițierea în stările superioare de conștiență..

-50%
Vezi

Pachet Ken Keyes

(0)
41,50 LEI 83,00 LEI

Reţete pentru fericireTrei formule de succes pentru a-ți consolida relațiile cu ceilalți și a-ți spori bucuria de a trăiSupranumit Doctor Felicitatis, „Doctorul fericirii“, Ken Keyes și-a trăit întreaga viață cu bucuria de a împărtăși cu toți oamenii revelațiile profunde pe care le-a avut. Deși poliomielita l-a limitat la un scaun cu rotile încă de..

-33%
Vezi

Reţete pentru fericire – Ken Keyes

(2)
10,00 LEI 15,00 LEI

Trei formule de succes pentru a-ți consolida relațiile cu ceilalți și a-ți spori bucuria de a trăiSupranumit Doctor Felicitatis, „Doctorul fericirii“, Ken Keyes și-a trăit întreaga viață cu bucuria de a împărtăși cu toți oamenii revelațiile profunde pe care le-a avut. Deși poliomielita l-a limitat la un scaun cu rotile încă de la vârsta de 27 de a..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)