3 cărți cadou + transport gratuit la comenzile de 150 lei!

Autor Ken Druck | Cărți de la Editura For You

Autor Ken Druck | Cărți de la Editura For You
Dr. Ken Druck

Este unul dintre pionierii transformării personale în SUA, cu inovații în domeniile psihologia bărbaților, coaching executiv, consultanță organizațională, parenting, vindecare de pe urma doliului și, mai recent, arta de a transforma adversitatea în oportunitate.

Firma lui de coaching, consultanță și team building (Druck Enterprises Inc.) are o bază vastă de clienți, printre care Microsoft, Pfizer, IBM, U-T San Diego și YMCA.

De la fondarea Centrului Jenna Druck, în 1996, „Dr. Ken“ a devenit colac de salvare pentru mii de familii care au suferit o pierdere. El este solicitat adesea să ajute în procesul de vindecare după evenimente tragice, precum atacurile teroriste din 11 septembrie, masacrul de la liceul Columbine și uraganul Katrina.

Etichete: Regulile Reale ale vieții. Echilibrarea condițiilor vieții cu cele proprii
Vedere Grid:
-77%
Vezi

Regulile Reale ale vieții – Ken Druck

(2)
8,00 LEI 35,00 LEI

Regulile Reale ale vieții. Echilibrarea condițiilor vieții cu cele propriiViața ne aduce tuturor provocări și piedici. Indiferent ce spunem ori facem sau indiferent în ce credem, ea își are propriile condiții, care nu sunt ceea ce am gândit noi. Trudim ca să avem o anumită viață, dar până atunci trăim altceva.Și atunci? Cum să ne adunăm curajul și ..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)