Reduceri de vară! Până la -80%!

Autor Kelly A. Turner | Cărți de la Editura For You

Autor Kelly A. Turner | Cărți de la Editura For You
Dr. Kelly A. Turner

În timp ce-şi făcea studiile de doctorat la Universitatea Berkeley din California, dr. Turner, cercetătoare, lector universitar şi consilieră în oncologie integrativă, a fost șocată să descopere că nimeni nu studia episoadele de remisie totală a cancerului – cele în care oamenii s-au însănătoșit chiar şi atunci când nimeni nu le mai dădea nicio șansă, fără ajutorul medicinii convenționale sau după ce medicina convențională a dat greș. A fost atât de fascinată de acest gen de remisie, încât a plecat într-o călătorie de 10 luni în jurul lumii, mergând în 10 țări diferite, intervievând 50 de vindecători holistici şi 20 de supraviețuitori cu remisie totală a cancerului, cu privire la practicile şi tehnicile lor de vindecare.

Cercetarea sa a continuat cu intervievarea altor 100 de persoane cu remisie totală şi cu studierea a peste 1000 de astfel de cazuri.
Vedere Grid:
-35%
Vezi

Remisie totală – Dr. Kelly A. Turner

(1)
31,20 LEI 48,00 LEI

Descoperă cei 9 factori care deblochează calea spre vindecare!În timp ce-și făcea studiile doctorale, dr. Kelly Turner a descoperit uimită și șocată că nimeni nu studia episoadele de remisie totală a cancerului – cele în care oamenii s-au însănătoșit chiar și când nimeni nu le mai dădea nicio șansă, fără ajutorul medicinii convenționale sau după ce..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)