50% reducere la peste 300 de cărți! Carte cadou la orice comandă!

Autor Kathleen Dowling Singh | Cărți de la Editura For You

Autor Kathleen Dowling Singh | Cărți de la Editura For You

Budistă practicantă, conferențiară și psihoterapeută, Kathleen Dowling Singh este și autoarea mai multor cărți printre care volumele The Grace in Dying: How We Are Transformed Spiritually As We Die (Cum să trecem în neființă cu grație. Cum ne transformăm spiritual prin moarte), inclus în topul Amazon al celor mai bune 10 cărți de spiritualitate în anul 1998, și Înaintează în vârstă cu grație. Atinge iluminarea în pofida timpului, apărut în limba română la Editura For You.

Kathleen Dowling Singh a fost Profesor Invitat la The Metta Institute, The Center for Spirituality and Health și la Ridhwan School. Mamă și bunică, ea a scris și a predat despre grația inerentă în viața noastră, despre îmbătrânire și murire. 

Vedere Grid:
-71%
Vezi

Înaintează în vârstă cu grație – Kathleen Dowling Singh

(1)
10,00 LEI 35,00 LEI

Învață cum să-ți folosești toți anii din viață pentru a te trezi și a crește spiritual!Încurajatoare, pragmatică și plină de inspirație, cartea Înaintează în vârstă cu grație ne invită pe toți, indiferent de vârstă, să experimentăm trezirea spirituală. De vreme ce îmbătrânirea nu conduce automat și la maturizare spirituală, Kathleen Dowling Singh, ..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)