Reduceri de vară! Până la -80%!

Autor Karin Ueltschi | Cărți de la Editura For You

Autor Karin Ueltschi | Cărți de la Editura For You

Karin Ueltschi este profesoară de literatură medievală la Universitatea din Reims Champagne-Ardenne. Este interesată de palimpsestul mitic al literaturii medievale, de supraviețuirea și evoluția motivelor creștine și precreștine, de legătura dintre tradițiile orale și cele savante și de transmiterea modelelor literare.

Este autoarea mai multor cărți, printre care La Mesnie Hellequin en conte et en rime, La main coupée. Métonymie et mémoire mythiqueLes entre-mondes. Les vivants et les morts (împreună cu M. White-Le Goff) și Adevărata poveste a lui Moș Crăciun. De la sanie la horn (apărută la Editura For You, 2022).


Vedere Grid:
-35%
Vezi

Adevărata poveste a lui Moş Crăciun - Karin Ueltschi

(0)
31,20 LEI 48,00 LEI

Cine se ascunde cu adevărat  în spatele celebrei bărbi albe?Bătrânul jovial îmbrăcat în roșu pe care îl întâlnim în decembrie pe străzile luminate feeric nu este deloc o invenție recentă. Indiferent de numele pe care l-a primit (Moș Nicolae, Moș Crăciun, Moș Gerilă etc.), circumstanțele care însoțesc apariția lui sunt întotdeauna aceleași: ne ..

-50%
Vezi

Pachet Istorii culturale (TRANSPORT GRATUIT)

(0)
120,00 LEI 240,00 LEI

Verde. Istoria unei culori magiceDescoperă drumul sinuos al verdelui de la superstiții la ecologism!În această fascinantă istorie a culorii verde din timpurile preistorice până în prezent, Michel Pastoureau urmărește ce rol a jucat această culoare în artă, vestimentație, literatură, religie, știință și viața de zi cu zi. El arată cum s-a schimbat p..

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)