50% reducere la peste 300 de cărți! Carte cadou la orice comandă!

Autor Karin Tag | Cărți de la Editura For You

Autor Karin Tag | Cărți de la Editura For You
Karin Tag

Se ocupa încă din 1986 de cercetări și preparări de probe arheologice și geologice. Impulsionată de mai multe participări la muzee renumite, a pornit ea însăși în căutarea unor piese deosebite și a inițiat metode de cercetare inovative. Studiul îndelungat și intens privind metodele alternative de vindecare a condus, în 1996, la fondarea Institutului Seraphim (Seraphim Institut), unde își desfășoară cercetările privind câmpurile electromagnetice și energia fotonică. Autoarea vizitează locuri de putere din întreaga lume și cercetează fenomene aflate la granița cu știința, desfășurând, de asemenea, o vastă activitate de militantă pentru pace.

În 2002 a primit în Peru, de la incași, o inițiere deosebită în ritualurile și ceremoniile indiano-şamane. A primit numele de onoare „Curandera“ (Vindecătoare) și i-a fost înmânat, spre folosire pe termen lung, craniul de cristal Corazón de Luz, pentru eforturile depuse pentru pacea lumii.

Karin Tag susține cu regularitate workshopuri şi seminarii în întreg spațiul țărilor de limbă germană şi participă la congrese internaționale. În institutul său oferă doritorilor, pe tot parcursul anului, ocazia de a lua parte la ritualuri cu Corazón de Luz și cu obiectele bibliotecii de cristal, pentru a ajuta la crearea și menținerea păcii în lume.

Nu există niciun Producător.