3 cărți cadou + transport gratuit la comenzile de 150 lei!

Autor Judy Hall | Cărți de la Editura For You

Autor Judy Hall | Cărți de la Editura For You

Autoare cunoscută în toată lumea, expertă în cristale, astrologă, psihiatră, terapeută, gazdă de emisiuni radio și  organizatoare de seminare, Judy Hall are o diplomă în Studii Religioase și o diplomă de master în Astronomie și Astrologie Culturală. Are cunoștințe ample despre religiile și mitologiile lumii.

Numeroasele sale cărți, inclusiv cea mai bine vândută dintre ele, Crystal Bible [Biblia cristalelor], și Învaţă cum să lucrezi cu cristalele în 21 de zile (publicată în limba română la Editura For You) au fost traduse în 15 limbi.

Judy are peste 40 de ani experiență în utilizarea cristalelor și s-a specializat în citirea vieților trecute și regresii, precum și în vindecarea sufletului și a trupului.

Vedere Grid:
-40%
Vezi

Învață cum să lucrezi cu cristalele în 21 de zile – Judy Hall

(1)
16,80 LEI 28,00 LEI

Descoperă spectrul larg al utilizării cristalelor în numai 21 de zile!Judy Hall este recunoscută la nivel internațional ca expertă în cristale. Cărțile sale sunt o referință în acest domeniu, distilându-i înțelepciunea și experiența în vindecarea cu cristale.Cartea de față rezumă această bogăție și complexitate într-un program scurt și practic prin..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)