Reduceri de vară! Până la -80%!

Autor Joshua Becker | Cărți de la Editura For You

Autor Joshua Becker | Cărți de la Editura For You
JOSHUA BECKER

Viața și cărțile lui au inspirat milioane de oameni din întreaga lume să își dorească mai mult de la viață deținând mai puține bunuri. A fondat Becoming Minimalist, site dedicat vieții trăite cu intenție, inclus de SUCCESS Magazine în topul celor mai influente 10 site-uri de dezvoltare personală în 2015.
Vedere Grid:
-35%
Vezi

Bucuria de a trăi cu mai puțin – Joshua Becker

(1)
18,20 LEI 28,00 LEI

Trăiește o viață mai bună cu mai puțin!Deținem prea multe lucruri. Simțim povara lor și ne epuizăm făcând ordine, curățenie și iar ordine. Consumerismul ne îmboldește să obținem case mai mari, mașini mai rapide, tehnologie mai sofisticată, dar nu aduce niciodată fericire. Dimpotrivă: ne sporește dorința de a avea și mai multe! Astfel, cele mai mari..

-35%
Vezi

Casa minimalistă – Joshua Becker

(2)
19,50 LEI 30,00 LEI

Redescoperă-ți viața și menirea eliberându-te de obsesia posesiunilor!Există o Cale și un rost proiectate divin special pentru tine. Uneori, mulțimea obiectelor din jurul tău și grijile care vin la pachet cu ele îți încețoșează drumul și te fac să te simți depășit de probleme. Iar dezordinea din interior ți se reflectă și în exterior...Joshua Becke..

-50%
Vezi

Pachet Mai mult cu mai puțin - Joshua Becker

(1)
29,00 LEI 58,00 LEI

Bucuria de a trăi cu mai puținTrăiește o viață mai bună cu mai puțin!Deținem prea multe lucruri. Simțim povara lor și ne epuizăm făcând ordine, curățenie și iar ordine. Consumerismul ne îmboldește să obținem case mai mari, mașini mai rapide, tehnologie mai sofisticată, dar nu aduce niciodată fericire. Dimpotrivă: ne sporește dorința de a avea și ma..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)