50% reducere la pachete și lecturi de vară!

Autor Joseph Murphy | Cărți de la Editura For You

Autor Joseph Murphy | Cărți de la Editura For You
Dr. Joseph Murphy

A schimbat viața a milioane de oameni din întreaga lume. A scris, a predat, a consiliat și a susținut prelegeri, precum și un program zilnic la radio. A scris peste 30 de cărți, care au ajuns pe toate continentele.

Este o figură majoră în mișcarea de dezvoltare a potențialului uman și i-a inspirat pe mulți autori și oratori motivaționali de succes.

În cărțile și conferințele sale, el subliniază modul în care oamenii cu care a lucrat și-au îmbunătățit radical viața prin aplicarea în practică a ideilor sale și ne îndeamnă pe toți să ne descoperim resursele pozitive și potențialul de evoluție cu care ne-am născut.

„Oamenii de știință ne informează că ne construim un corp nou la fiecare 11 luni, deci vârsta ta e de 11 luni din punct de vedere fizic. Dacă îți construiești din nou defecte în corp prin gânduri de teamă, furie, gelozie sau invidie, nu ești decât tu vinovat!

Ești suma tuturor gândurilor tale! Poți să nu mai nutrești mereu gânduri și proiecții negative. Singura modalitate de a scăpa de întuneric e cu ajutorul luminii; singura cale de a învinge frigul e să te folosești de căldură; unica șansă de a trece peste gândurile negative e să le înlocuiești cu gânduri pozitive. Afirmă lucruri bune, iar cele rele vor dispărea.“
Vedere Grid:
-40%
Vezi

Puterile subconștientului – Dr. Joseph Murphy

(3)
22,80 LEI 38,00 LEI

Succesul, fericirea, prosperitatea și pacea se află deja în tine!Află cum să-ți folosești înțelepciunea ascunsă în tine cu ajutorul cărții Puterile subconștientului, o interpretare modernă a învățăturilor atemporale, sub ghidajul renumitului dr. Joseph Murphy. Ediția de față a acestei cărți, una dintre cele mai strălucite și mai iubite din toate ti..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)