50% reducere la pachete și lecturi de vară!

Joseph Chilton Pearce

Joseph Chilton Pearce

Joseph Chilton Pearce este specialist în dezvoltarea copilului, lector și autor ale cărui scrieri se concentrează pe problemele conștienței umane și pe recuperarea practicilor naturale de naștere și creștere a copiilor.

A conferențiat la universitățile Harvard, Oxford, Columbia, Stanford și University of California. A participat la numeroase congrese internaționale și a fost consilier științific laInstitutul HeartMath, Institutul Monroe și Encompass.

Personalitate unică, originală, pasionată și incisivă, a pledat întreaga viață pentru trezirea și evoluția spirituală, așa cum sunt înscrise în genele noastre.

Joseph Chilton Pearce este autorul cărților „Biologia transcendenței”, „Moartea religiei și renașterea spiritului” și „Matricea inimă-minte” publicate în limba română la Editura For You. 
Vedere Grid:
Vezi

Biologia transcendenței - Joseph Chilton Pearce

(0)
55,00 LEI

De ce suntem blocați într-o cultură a violenței și nedreptății? Cum se poate recunoaște și aplica idealul transcendent reprezentat de marii maeștri spirituali ai omenirii?În „Biologia transcendenței”, renumitul Joseph Chilton Pearce examinează înțelegerea biologică actuală a organizării noastre neuronale pentru a afla cum să ne depășim limitările c..

Vezi

Matricea inimă‑minte - Joseph Chilton Pearce

(0)
42,00 LEI

Cum poate inima să învețe mintea noi moduri de a gândiExtinzându-și teoriile revoluționare despre minte explorate în bestsellerul „Biologia transcendenței”, Joseph Chilton Pearce explică în cartea „Matricea inimă‑minte” modul în care inima ne furnizează inteligența care ne echilibrează mintea printr-un sistem înnăscut de coerență emoțională-mentală..

Fara stoc
Vezi

Moartea religiei şi renaşterea spiritului - Joseph Chilton Pearce (carte în curs de apariție)

(0)
0,00 LEI

Întoarcere la inteligența inimiiÎn fiecare colț al lumii există oameni care suferă sau mor din cauza altor oameni. Sunt violența și cruzimea înnăscute în natura noastră?Vizionarul Joseph Chilton Pearce analizează în magistrala lucrare Moartea religiei și renașterea spiritului modul în care amprenta noastră culturală imprimă un câmp de forță negativ..

-10%
Vezi

Pachet Matricea inimă-minte

(0)
87,30 LEI 97,00 LEI

Biologia transcendențeiDe ce suntem blocați într-o cultură a violenței și nedreptății?Cum se poate recunoaște și aplica idealul transcendent reprezentat de marii maeștri spirituali ai omenirii?În „Biologia transcendenței”, renumitul Joseph Chilton Pearce examinează înțelegerea biologică actuală a organizării noastre neuronale pentru a afla cum să n..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)