3 cărți cadou + transport gratuit la comenzile de 150 lei!

Autor Jorge Luis Delgado | Cărți de la Editura For You

Autor Jorge Luis Delgado | Cărți de la Editura For You

Jorge Luis Delgado Mamani s-a născut în regiunea Lacului Titicaca, în Huancane – Puno, în Peru. Încă de la o vârstă fragedă, Luis a fost călăuzit să examineze şi să învețe Legile Cosmice. (Nu a absolvit încă...)

Inițial, nu a fost interesat de asemenea studii, dar această învățătură (Legile Cosmice) îl tot atrăgea – şi continuă să-l atragă. Ca ghid turistic, a putut să se conecteze şi să interacționeze ca persoană de legătură între tradiția şi înțelepciunea moştenirii lui andine, pe de o parte, şi, pe de altă parte, călătorii şi pelerinii veniți în zonele sacre ale Copiilor Soarelui.

Visul lui este de a continua să planteze sămânța înțelepciunii andine în întreaga lume şi de a țese cu firul auriu al moştenirii incaşe de iubire, serviciu şi înțelepciune (Munay, Llankay şi Yachay).

El a deschis hoteluri care seamănă cu nişte centre de retragere/retreat în zona Lacului Titicaca, în Cuzco, Urubamba şi Machu Picchu.

Prima lui carte, Trezirea andină, și Înțelepciunea incașilor. Pelerinaj către tărâmurile sacre ale Copiilor Soarelui au apărut în traducere în limba română la Editura For You. 

Vedere Grid:
-67%
Vezi

Înțelepciunea incașilor – Jose Luis Delgado

(1)
10,00 LEI 30,00 LEI

Trăim vremuri extraordinare. În Peru, descendenții incașilor îi dau acestei perioade numele Pachakuti, „întoarcerea Esenței cosmosului“, după 500 de ani de întuneric. Peru este „dimineața acestui nou soare“, portalul prin care razele noii lumini încep să trezească omenirea la o nouă conștiență.Unii oameni au avut revelații și s-au trezit înaintea a..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)