50% reducere la pachete și lecturi de vară!

Autor Jon Lieff | Cărți de la Editura For You

Autor Jon Lieff | Cărți de la Editura For You
Dr. Jon Lieff

Neuropsihiatru licențiat la Yale și cu doctorat în medicină la Harvard. Este profesor la Școala de Medicină a Universități Tufts (SUA).

Inovator în numeroase domenii medicale, este un pionier al creării unităților de tratament integrat pentru pacienți cu probleme medicale, psihiatrice și neurologice complexe. Este expert în psihiatrie geriatrică și Distins Membru pe Viață al Asociației Americane de Psihiatrie.

A cercetat mulți ani dacă mintea poate fi întâlnită în natură, plecând de la neuroștiință și interacțiunile afecțiunilor medicale, psihiatrice și neurologice, extinzându-se apoi la inteligența animalelor și, în final, la a celulelor, microbilor și virusuri, prin proiectul său Searching for the Mind.
Vedere Grid:
-40%
Vezi

Limbajul secret al celulelor – Jon Lieff

(2)
27,00 LEI 45,00 LEI

Celulele tale vorbesc despre tine!În chiar acest moment, lumea ți-e plină de discuții între diverse celule din corpul tău și din mediul înconjurător. De la alerte electrice până la coduri chimice, cel mai mare secret al biologiei moderne, ascuns la vedere, e că toată activitatea vieții se rezumă la un singur lucru: conversația. Comunicarea dintre c..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)