2+1 GRATUIT LA CĂRȚI, 40% REDUCERE la PACHETE!

Autor Jon Kabat-Zinn | Cărți de la Editura For You

Autor Jon Kabat-Zinn | Cărți de la Editura For You
Jon Kabat-Zinn

Este doctor în biologie moleculară, creatorul metodei Reducerea Stresului prin Mindfulness (MBSR) și fondatorul Clinicii pentru Reducerea Stresului și al Centrului pentru Mindfulness în Medicină, Sănătate și Societate de la Facultatea de Medicină a Universității din Massachusetts.

Este profesor emerit de medicină și organizator de ateliere și tabere de mindfulness pentru specialiști din domeniul sănătății, tehnologiei și comunității de afaceri și pentru publicul larg din întreaga lume. E un susținător ferm al echității sociale și economice.

De 30 de ani, răspândește meditația mindfulness în întreaga lume, atât în instituții medicale, cât și în întreprinderi, școli sau închisori.
Vedere Grid:
Vezi

Mindfulness pentru vindecare: noul mod de a fi – Jon Kabat-Zinn

(2)
36,00 LEI

Jon Kabat-Zinn, părintele mindfulnessului, ne-a schimbat modul în care ne raportăm la conștientizarea vieții de zi cu zi. El a demonstrat și legătura dintre mindfulness și starea de bine pe toate planurile: fizic, cognitiv, emoțional, social, planetar și spiritual.În „Mindfulness pentru vindecare”, Kabat-Zinn evidențiază cum practica mindfulness îț..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)