50% reducere la pachete și lecturi de vară!

Autor Jim Dincalci | Cărți de la Editura For You

Autor Jim Dincalci | Cărți de la Editura For You

În ultimii 18 ani, dr. Jim Dincalci a elaborat metode care să-i ajute pe oameni să ierte. Sursele acestor modalități de iertare nu sunt doar cele moderne, din psihologie, ci și metodele spirituale tradiționale și  practicile  de  vindecare trans culturale. Timp de peste 40 de ani el a învățat și folosit în profesia sa metode emoționale, spirituale, mentale și fizice de a-i ajuta pe oameni să se simtă mai bine și să-și vindece viața.

Are un masterat în domeniul consilierii psihologice transpersonale și doctorate în studii despre religie. Și-a început pregătirea în psihologie în 1968, în cadrul Facultății New York Medical College. De atunci, a deprins și folosit un număr mare de metode eficiente în vindecarea minții, spiritului și corpului. Aceste metode l-au ajutat în propria transformare prin iertare, în 1993.

Pe lângă cei 25 de ani de practică, experiența sa în consiliere cuprinde 3 ani de facilitare de grupuri afectate de violența domestică, activitate în cadrul Departamentului de Sănătate și a celui de Educație din Hawaii, ca terapeut clinic în sistemul școlar de stat.

Timp de peste 45 de ani, el a studiat religiile lumii și practicile  lor,  inclusiv  modalitățile  de  vindecare  indigene transculturale. Astfel, el integrează în cartea sa nu doar gândirea eficientă și procesele emoționale din psihologie, dar și Dr. Jim Dincalcimetodele și perspectivele spirituale care au trecut proba timpului, cum ar fi anumite rugăciuni, meditații și puncte de vedere inspirative, ce contribuie la iertare.

A  început  să  prezinte  seminare  publice  în  1974.  De atunci, a fost prezent la conferințe profesionale ale Asociației de Psihologie Transpersonală și ale Campaniei pentru cercetarea iertării. Pe lângă faptul că a predat la Duke University din North Carolina, Sonoma State University, John F. Kennedy University și California Institute of Integral Studies, le-a vorbit oamenilor despre munca lui de iertare în cadrul unor facultăți, spitale, școli și biserici.

Cărți de dr. Jim Dincalci apărute la Editura For You:

Cum să ierţi atunci când nu poţi

Nu există niciun Producător.