50% reducere la pachete și lecturi de vară!

Autor Jerry Sargeant | Cărți de la Editura For You

Autor Jerry Sargeant | Cărți de la Editura For You
JERRY SARGEANT

Cunoscut și ca „Facilitatorul“, este fondatorul Centrului de Vindecare Steaua Magică.
Puterea sa de a vindeca a fost asemănată cu a celor mai puternici vindecători din istorie. Jerry a reuşit să întregească oase rupte, să îndepărteze tumori și chisturi, să dizolve fibromialgii, să vindece inimi, dar şi relaţii stricate şi, de asemenea, să consolideze afaceri pentru a atinge succesul maxim.

Misiunea lui Jerry este aceea de a elibera rasa umană prin extinderea conştiinţei pe Pământ folosind Matricea Stelei Magice, o puternică reţea energetică de lumină ce se construieşte în jurul planetei noastre. Jerry organizează o serie de cursuri de meditaţii şi vindecare cu Steaua Magică, un Grup de Meditaţie Globală şi instruieşte alţi oameni în vederea vindecării prin Steaua Magică şi prin lumină şi coduri sonore, călătorind în mod constant prin lumea eterică.

Află mai multe despre Jerry şi practicile sale cu Steaua Magică pe www.starmagichealing.com.
Vedere Grid:
-40%
Vezi

Steaua Magică – Jerry Sargeant

(1)
21,00 LEI 35,00 LEI

Ești gata să IUBEȘTI?Ești gata să VINDECI?Ești gata să TRĂIEȘTI ADEVĂRUL?Steaua Magică este o modalitate de vindecare prin care explorezi Tu-Universul și îți eliberezi întregul potențial uman.Acționând la un nivel superior al conștiinței, mobilizând lumină și coduri sonore extraterestre, Jerry Sargeant îți arată că ceea ce odinioară socoteam a fi m..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)