50% reducere la peste 300 de cărți! Carte cadou la orice comandă!

Autor Jennifer Lamonica | Cărți de la Editura For You

Autor Jennifer Lamonica | Cărți de la Editura For You

Dr. Jennifer Lamonica este specialistă în fizionomie în descendența lui Colette Aboulker-Muscat. Este medic chiropractician, acupuncturistă autorizată, nutriționistă certificată, terapeută și morfologă facială în tradiția spirituală occidentală.

A predat la New York Chiropractic College, la New York College of Traditional Chinese Medicine și la New York State Chiropractic Association.

Explorând semnificația fiecărei variații faciale, onorând în același timp impresia intuitivă avută la prima vedere, Lamonica dezvăluie modul în care știința antică a interpretării fizionomiei îți permite să-i ajuți cu compasiune pe cei dragi, pe cursanți sau clienți și, în același timp, să depășești obstacolele personale și să te cunoști mai bine.

Dr. Jennifer Lamonica este autoarea cărții Arta și știința citirii chipului. Morfologia facială în tradiția spirituală occi­dentală, publicată la Editura For You. 

Vedere Grid:
-50%
Vezi

Arta și știința citirii chipului – Jennifer Lamonica

(2)
17,50 LEI 35,00 LEI

Citește chipurile ca să afli informații despre sănătate, personalitate, relații și carieră!Chipul este o reflectare unică a înclinațiilor noastre genetice, precum și a efectelor pe care le-au avut viața, natura și relațiile asupra noastră. Privind chipul unei persoane, dobândești o perspectivă importantă asupra personalității, sănătății și modului ..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)