Reduceri de vară! Până la -80%!

Jenelle Kim

Jenelle Kim

Inițiată în înțelepciunea orientală și moștenitoarea unei tradiții de vindecare transmise de-a lungul secolelor, dr. Jenelle Kim și-a făcut o datorie din a prezenta aceste principii străvechi cât mai multor oameni, astfel încât toți să poată beneficia de ele. Această misiune a determinat-o să susțină conferințe în întreaga lume și să distribuie materiale pe site-ul ei: www.jenellekim.com.

Dr. Kim este medic specializat în Acupunctură și Medicină Chineză și a fondat JBK Wellness Labs, o companie de succes care creează și fabrică produse naturiste, pe bază de plante, pentru sănătate și frumusețe, care își au originea în bogata istorie medicală a strămoșilor ei. 

Dr. Jenelle Kim este autoarea cărții Myung Sung. Arta coreeană a Meditației vii publicată în limba română la Editura For You.

Vedere Grid:
-35%
Vezi

Myung Sung. Arta coreeană a Meditației vii - Dr. Jenelle Kim

(0)
22,10 LEI 34,00 LEI

Majoritatea formelor de meditație ne cer să stăm nemișcați și liniștiți, să ne luăm distanță de viața noastră aglomerată, să facem abstracție de listele de sarcini în continuă creștere. Myung Sung te introduce în arta coreeană de a trăi meditația ca parte din viața ta activă. Folosind cele 8 chei simple prezentate în cartea Myung Sung – Arta coreea..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)