Reduceri de vară! Până la -80%!

Autor Jan Tober | Cărți de la Editura For You

Autor Jan Tober | Cărți de la Editura For You
Jan Tober

Încă de mică, Jan avea puterea de a-i fermeca cu vocea sa pe alții. Înainte de terminarea liceului, a fost descoperită de câteva nume mari în domeniul muzicii și i s-a cerut să-și împărtășească talentele pe scena americană de jazz.
A călătorit în turnee cu mari artiști de jazz, precum Benny Goodman, Si Zentner, Les Elgart și Stan Kenton. A fost solicitată de către Fred Astaire pentru a-l ajuta să-și reprezinte noua marcă în domeniul jazz-ului! În San Diego, a apărut zilnic la The Bob Dale Show, pe postul local Channel 8, cântând cu un grup muzical local foarte cunoscut.
Treptat, Jan s-a plictisit de televiziune și de stresul concertelor și a devenit interesată să facă ceva cu vocea ei – ceva care ar putea-o schimba atât pe ea, cât și pe alții. Interesul ei profund pentru metafizică a determinat-o să-și folosească vocea într-un mod meditativ. De-a lungul anilor, a înregistrat multe albume cu scopul de a-i ajuta pe alții să se vindece și să-și găsească „punctul de echilibru“ cu ajutorul muzicii și al metodelor sale de meditație.
La sfârșitul anilor ’80 a plecat în turnee cu Lee Carroll în multe țări, oferind publicului din întreaga lume mesaje ezoterice și de self-help.
Astăzi, ea își continuă călătoria de sprijinire a celorlalți prin vocea sa inspiratoare și înălțătoare, creând, printre altele, cărți despre copiii Indigo.
Website-ul personal al lui Jan este www.jantober.com.

Nu există niciun Producător.