50% reducere la pachete și lecturi de vară!

Autor Giulia Nahmany | Cărți de la Editura For You

Autor Giulia Nahmany | Cărți de la Editura For You
GIULIA NAHMANY

Este antreprenoare, personalitate media și solistă de origine israelo-română. Pasionată de arta cinematografică și dorind să-și îmbunătățească abilitățile de a performa, Giulia a studiat actoria împreună cu unii dintre cei mai reputați actori și regizori români: George Ivașcu, Stela Popescu, Eugen Cristea, Florin Piersic și, nu în ultimul rând, cu bine-cunoscuta și apreciata Maia Morgenstern.

Urmându-și pasiunea pentru frumusețe și afaceri, Giulia a înființat prima academie în arta machiajului din România, în parteneriat cu Jean-Pierre Fleurimon, un profesionist al acestei arte recunoscut la nivel internațional.

În octombrie 2011 Giulia își completează marca, prin crearea unei linii de bijuterii ce cuprinde piese realizate manual în Israel, din pietre originale Swarovski. Ulterior, Giulia a adăugat și o linie de parfumuri, lansând alte două produse de succes: „Gold“ și „Glam Love“.

Un alt talent al său, acela de a scrie, a dus la nașterea cărții Merg mai departe, în care își analizează și sintetizează lecțiile de viață primite după decesul mamei și după mai multe încercări aduse în cale-i de valurile vieții.
Vedere Grid:
-73%
Vezi

Merg mai departe – Giulia Nahmany

(1)
10,00 LEI 37,00 LEI

„E nevoie, din păcate, de cele mai multe ori de durere profundă, pentru a vedea viața cu alți ochi și pentru a face schimbări radicale pentru noi înșine. Am pătruns înțelesul cuvântului „mama” mult mai adânc decât aș fi făcut-o fiind și azi alături de ea. Și de aceea, poate, cartea Giuliei și schimbarea pe care o scoate la lumină, având aceleași ră..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)