Doar azi ai 50% reducere la toate cărțile! Ziua Internațională a cărții!

Autor Geoffrey Hoppe | Cărți de la Editura For You

Autor Geoffrey Hoppe | Cărți de la Editura For You
Geoffrey Hoppe

S-a născut în Appleton, Wisconsin, fiind al treilea copil dintre cei șapte membri ai familiei. A început să fie interesat de domeniul spiritual și de metafizică atunci când, din amuzament, a hipnotizat un prieten. În stare de transă, prietenul a început să-și povestească o serie de vieți anterioare.

Geoffrey Hoppe s-a adâncit în studiul metafizicii și al religiei în următorii câțiva ani.

Aceste preocupări spirituale au fost date apoi uitării timp de aproape 20 de ani din cauza solicitărilor carierei sale. Hoppe a lucrat pentru câteva agenții de publicitate și întreprinderi în Midwest și Texas, în posturi de conducere. Deține două brevete americane și unul internațional de invenții în domeniul tehnologiei de telecomunicații și numeroase alte licențe tehnice.
Vedere Grid:
-50%
Vezi

Tobias. Seria Înălțării. Vol. 2 – Geoffrey Hoppe

(1)
10,50 LEI 21,00 LEI

Ce se întâmplă după ce am intrat în Noua Energie?Informaţii noi şi de mare ajutor pentru Lucrătorii întru Lumină! Acum, vă vom cere permisiunea să mergeţi în călătorie cu noi. Cei care se află acum în jurul vostru, cei care sunt voi, potenţiale ale Sinelui Adevărat, potenţiale ale tuturor lucrurilor pe care le-aţi făcut, cei care sunt realităţile v..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)