Reduceri de vară! Până la -80%!

Autor Garry L. Landreth | Cărți de la Editura For You

Autor Garry L. Landreth | Cărți de la Editura For You

Dr. Garry L. Landreth, consilier și terapeut prin joc autorizat, este renumit la nivel internațional pentru scrierile și practica sa ce promovează dezvoltarea terapiei prin joc centrate pe copil. Este Profesor Onorific la Departamentul de Consiliere, Dezvoltare și Educație Superioară din cadrul University of North Texas și fondator al Centrului pentru Terapie prin Joc, cel mai vast program din lume de instruire în terapia prin joc.

Landreth a publicat peste 150 de cărți, DVD-uri și articole în reviste de specialitate și susține frecvent conferințe la seminare despre terapia de joc organizate în întreaga lume.

Cartea sa premiată Terapia prin joc: Arta relaționării a fost tradusă în mai multe limbi, iar în limba română este tradusă la Editura For You. Pentru activitatea sa de cercetare și promovare a terapiei prin joc centrate pe copil, Landreth a fost distins cu numeroase premii, printre care President's Outstading Teacher Award, Distinguished Service to International Education Award și APT Lifetime Achievement Award.

Nu există niciun Producător.