40% reducere!

Autor Frank J. Kinslow | Cărți de la Editura For You

Autor Frank J. Kinslow | Cărți de la Editura For You

Dr.  Frank  J.  Kinslow  este  autor  de  bestselleruri  internaționale, cu lucrări traduse în peste 25 de limbi. Învățăturile sale s-au răspândit în întreaga lume în doar câțiva ani. Dr. Kinslow scrie într-un stil ușor, informal, care îi face pe cititori să simtă ca și cum li se vorbește personal. El are un talent aparte de a face abstractul practic și ușor de înțeles.Dr. Kinslow cercetează și predă tehnici de vindecare și fericire de peste 50 de ani.

Experiența sa clinică în calitate de medic chiropractician, studiile aprofundate asupra filosofiilor și practicilor ezoterice orientale și dragostea arzătoare  pentru  relativitate  și  fizica  cuantică  au  creat ceea ce a fost recunoscut ca fiind o perspectivă unică asupra condiției umane. Cursanții săi îi consideră învățăturile simple, dar transformatoare. Persoane din numeroase medii sociale, culturi și țări au beneficiat foarte mult de pe urma pregătirii oferite de dr. Kinslow.

Dr. Kinslow continuă să scrie și să predea la nivel internațional. El locuiește în Sarasota, Florida, împreună cu soția sa, Martina.

Despre Kinslow System Organization

Dr. Kinslow este creatorul Sistemului Kinslow™ și unicul profesor al programelor de Quantum Entrainment (Quantum Entrainment®). Susține seminare și conferințe în întreaga lume.

Cărți de Frank J. Kinslow apărute la Editura For You:

Awefeeling. Scapă de stres și de tiparele negative și găsește-ți pacea în doar 3½ minute pe zi

Când nimic nu merge cum trebuie, încearcă să nu mai faci nimic. Învață să renunți la control și vei ajunge unde vrei

Eusentimentul! Arta de a crea pacea interioară și prosperitate exterioară

Secretul vindecării spontane. Introducere în Quantum Entrainment®

 

Vedere Grid:
-40%
Vezi

Awefeeling - Dr. Frank J. Kinslow

(0)
20,40 LEI 34,00 LEI

Scapă de durere și de tiparele negative și găsește-ți pacea în doar 3½ minute pe ziDupă ce a elaborat un întreg sistem de vindecare și autovindecare spontană prin Quantum Entrainment® (QE), după rafinările Sistemului Kinslow prin Eufeeling/Eusentiment, dr. Frank J. Kinslow își continuă explorările în tărâmul conștienței extinse prin Awefeeling, teh..

-50%
Vezi

Pachet Dr. Frank J. Kinslow

(0)
34,00 LEI 68,00 LEI

Awefeeling - Dr. Frank J. KinslowScapă de durere și de tiparele negative și găsește-ți pacea în doar 3½ minute pe ziDupă ce a elaborat un întreg sistem de vindecare și autovindecare spontană prin Quantum Entrainment® (QE), după rafinările Sistemului Kinslow prin Eufeeling/Eusentiment, dr. Frank J. Kinslow își continuă explorările în tărâmul conștie..

-40%
Vezi

Secretul vindecării spontane - Dr. Frank J. Kinslow

(0)
20,40 LEI 34,00 LEI

Introducere în puterea Quantum Entrainment®În ultimii ani, metode inovatoare de vindecare prin forțe proprii au convins milioane de oameni să-și schimbe viziunea asupra lumii. Quantum Entrainment® (QE) este una dintre cele mai noi astfel de tehnici, bazată pe antrenarea cuantică. Ea funcționează cu o atingere blândă care activează sistemul nervos a..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)