50% reducere la pachete și lecturi de vară!

Autor Florentina Mateescu | Cărți de la Editura For You

Autor Florentina Mateescu | Cărți de la Editura For You
FLORENTINA MATEESCU

Florentina Mateescu este psihoterapeută, bioterapeută şi hipnoterapeută. Licenţiată în psihologie şi sociologie, având un master în psihologie judiciară şi victimologie, dar şi în psihoterapii psihanalitice, formată în hipnoză clinică, relaxare eriksoniană şi programare neurolingvistică, Florentina Mateescu are o practică de specialitate de peste 15 ani, însumând câteva zeci de mii de ore de bioterapie, psihoterapie, NLP şi hipnoterapie, inclusiv regresie hipnotică în vieţile anterioare.

Este autoarea cărţilor Incursiuni în Atlantida, Jurnal spiritual, Paşi pe tărâmul străbun, lucrări cu tematică psihospirituală, în care sunt prezentate informaţiile descoperite ca urmare a unei cercetări esoterice de lungă durată sau revelate în urma drumeţiilor spirituale pe care le organizează de câţiva ani.

Prin activitatea sa, Florentina Mateescu îşi propune să ajute la trezirea conştiinţei în masă, în vederea integrării şi alinierii în zona de echilibrare şi armonie a fiinţei umane, respectiv cea de-a patra dimensiune.

Nu există niciun Producător.