50% reducere la peste 300 de cărți! Carte cadou la orice comandă!

Autor Felicity Warner | Cărți de la Editura For You

Autor Felicity Warner | Cărți de la Editura For You

Felicity Warner provine dintr-o lungă tradiție de gânditori  originali, dedicată menținerii vii a înțelepciuni perene în gândirea contemporană. Ea a studiat, timp de peste 30 de ani, filosofia, spiritualitatea și medicina complementară, inspirată de Platon, Esculap, Jung și de tradițiile de mistere orientale și occidentale.

Felicity conduce Soul Midwives School (Școala de moașe ale sufletului) din Dorset, Anglia, și ține prelegeri în spitale, azile, universități și în comunitate. Ea își combină munca și cercetările în domeniul uleiurilor aromatice din plante și efectelor acestora asupra câmpului energetic uman cu activitatea sa de vindecare și de slujire a sufletului.

În  2017  a  câștigat  premiile  „End  of  Life  Care  Champion“ și „End of Life Doula“ și a fost finalistă a premiilor „Inspirational Women of the Year“ ale cotidianului Daily Mail.

Felicity Warner este conferențiară respectată, profesoară și autoare a patru cărți apreciate. De peste 25 de ani, revoluționează constant îngrijirea paliativă holistică și spirituală, atât în Marea Britanie, cât și în SUA, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Africa de Sud și Europa. Este creatoarea conceptului de Moașă a sufletului pentru cei aflați pe patul de moarte, după ce a stat alături de sute de oameni la sfârșitul vieții acestora.

Felicity Warner este autoarea cărții Uleiuri sfinte. Cum să lucrezi cu 20 de uleiuri valoroase ca să-ți vindeci sufletul și spiritual publicată în limba română la Editura For You.

Vedere Grid:
-50%
Vezi

Pachet Uleiuri vindecătoare

(0)
35,00 LEI 70,00 LEI

Uleiuri biblice tămăduitoareRemediile cu adevărat vindecătoare s-au aflat dintotdeauna la îndemâna noastră!Aur, smirnă și tămâie... Mai mult decât daruri simbolice pentru Pruncul Iisus, smirna și tămâia, alături de numeroase alte uleiuri esențiale, nu au deloc o valoare pur simbolică, ci sunt autentice forțe vindecătoare, așa cum demonstrează și ce..

-50%
Vezi

Uleiuri sfinte - Felicity Warner

(0)
17,50 LEI 35,00 LEI

Descoperă înțelepciunea milenară a uleiurilor sfinte, împărtășită pentru prima dată în formă scrisă!Uleiurile sfinte fac parte dintr-o artă străveche, de peste 4 000 de ani. Cunoștințele înmagazinate în uleiuri sunt transmise de la maestru la discipol, doar foarte puțini oameni deținând astăzi aceste cunoștințe. Printre ei se numără și Felicity War..

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)