3 cărți cadou + transport gratuit la comenzile de 150 lei!

Autor Eric Pearl | Cărți de la Editura For You

Autor Eric Pearl | Cărți de la Editura For You

Dr. Eric Pearl a renunțat la unul dintre cele mai de succes cabinete de chiropractică din Los Angeles atunci când el și alții au început să observe apariția unor vindecări miraculoase.

Astăzi, el a devenit o autoritate mondială în tehnici de vindecare şi de evoluţie şi s-a dedicat răspândirii Luminii şi informaţiei aduse de procesul de Vindecare Reconectivă, cu ajutorul conferinţelor şi seminarelor extinse despre „Reconectare“.

Dr. Pearl a apărut în numeroase emisiuni de televiziune, inclusiv Leeza, Sally Jessy Raphael, The Other Side, Extra, Art Bell, America’s Health Network, FOX TV și în multe alte emisiuni de televiziune din toată lumea. De asemenea, a ținut o prezentare la Madison Square Garden, în fața unei săli pline, iar seminarele sale sunt menționate într-o serie de publicații, printre care și The New York Times.

Cărți de dr. Eric Pearl apărute la Editura For You:

Reconectarea. Vindecă-i pe alții, vindecă-te pe tine

Solomon vorbește despre Reconectarea vieții tale (coautor Frederick Ponzlov)

Andra Ivanov, Practician acreditat Reconnective Healing în România, te invită să urmărești un scurt video în care vei descoperi mai multe despre cartea care lurează pentru tine prin faimoasa metodă Reconnective Healing, introdusă pe Planetă de Dr. Eric Pearl: VEZI VIDEO AICI

Website The Reconnection: www.thereconnection.com

Website The Reconnection România: www.reconectarea.com

Vedere Grid:
-40%
Vezi

Reconectarea – Dr. Eric Pearl

(3)
22,80 LEI 38,00 LEI

„O perspectivă interesantă și proaspătă asupra dinamicii vindecării!“ Dr. Deepak Chopra, autorul bestsellerului Rețeta fericirii supremeDe ce medici și cercetători faimoși din întreaga lume sunt interesați de vindecările extraordinare relatate de pacienții doctorului Eric Pearl? Ce înseamnă când acești pacienți declară dispariția bruscă a unor afec..

Fara stoc
-40%
Vezi

Solomon vorbește despre reconectarea vieții tale (Ediția a II-a) – Dr. Eric Pearl

(1)
15,00 LEI 25,00 LEI

De ce medici de valoare, fizicieni şi cercetători din toată lumea sunt interesaţi de aparenta întâlnire întâmplătoare pe care dr. Eric Pearl a avut-o cu unul dintre pacienţii săi? Ce anume din acea întâlnire nu numai că i-a modificat şi accelerat traiectoria vieţii, în mod radical, dar, în cele din urmă, a influențat vieţile a milioane de oameni şi..

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)