50% reducere la pachete și lecturi de vară!

Autor Emma Young | Cărți de la Editura For You

Autor Emma Young | Cărți de la Editura For You

Licențiată în psihologie, Emma Young este jurnalistă în domeniul științei și sănătății. Cu o experiență de 20 de ani în presa specializată în științe, ea colaborează cu publicații prestigioase, precum The Guardian, Sydney Morning Herald și New Scientist.

A fost recompensată cu numeroase premii pentru jurnalism, printre care Feature of the Year, oferit de Asociația Britanică a Jurnaliștilor din Medicină (2017), Australian Health Journalist of the Year (2010), Writer of the Year, oferit de Bell Awards, și Premiul European pentru Jurnalism Online.

Emma Young este autoarea cărții Supersimțurile. Știința celor 32 de simțuri ale tale și cum să le folosești publicată în limba română la Editura For You.
Vedere Grid:
-40%
Vezi

Supersimțurile - Emma Young

(0)
27,60 LEI 46,00 LEI

Cum mirosim pericolul? Ce este simțul direcției? Cum de simțim fluturi în stomac? Am fost învățați că avem doar cinci simțuri, însă descoperirile științifice arată că avem cel puțin 32! Folosind cele mai recente și inovatoare cercetări, cunoscuta jurnalistă de știință Emma Young analizează toate aceste simțuri, explicându-ne recordurile s..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)