Reduceri de vară! Până la -80%!

Autor Elisabeth Kübler-Ross | Cărți de la Editura For You

Autor Elisabeth Kübler-Ross | Cărți de la Editura For You

Dr. Elisabeth Kübler-Ross (1926–2004) se numără printre fondatorii mișcării moderne a îngrijirilor paliative. Ea este autoarea a peste 20 de cărți, printre care Life Lessons, On Grief and Grieving, The Tunnel and the Light, The Wheel of Life și On Death and Dying (Despre moarte și a muri, prezenta traducere), cartea în care ea și-a prezentat teoria celor cinci etape ale durerii®.

Lucrările ei s-au vândut în peste 10 000 000 de exemplare și au fost traduse în 45 de limbi. Revista TIME a inclus-o în topul „Cei mai influenți 100 gânditori ai secolului XX”. Ea a fost desemnată „Femeia anului“ în 1977 și „Femeia deceniului“ pentru științe în anii 1970. Arhiva Kübler-Ross este găzduită în Departamentul de Colecții Speciale la Universitatea Stanford, unde munca ei promovează obiectivele acestei instituții prin programe proprii de îngrijiri paliative.

Viziunea și voința ei au schimbat pentru totdeauna modul în care lumea își tratează moartea. Eforturile ei neobosite pentru ca muribunzii să fie tratați cu compasiune și demnitate au devenit acum standardul în îngrijirea la sfârșitul vieții în multe țări occidentale.

Dr. Kübler-Ross a învățat lumea că a muri înseamnă de fapt a trăi și că menirea noastră pe planetă este să învățăm să iubim necondiționat.

Fundația Elisabeth Kübler-Ross (EKR) îi continuă moștenirea în întreaga lume susținând proiectele de îngrijiri paliative și sprijin pentru durere.

Site-ul și linkurile de social media ale Fundației EKR sunt:

www.ekrfoundation.org 

www.facebook.com/ekublerross 

www.instagram.com/ElisabethKublerRossFoundation 

Twitter.com/KublerRoss

Vedere Grid:
-35%
Vezi

Despre moarte și a muri – Dr. Elisabeth Kübler-Ross

(2)
27,95 LEI 43,00 LEI

Negare, furie, negociere, depresie, resemnare... Cuvinte parcă neputincioase pentru a denumi tumultul sentimentelor și emoțiilor contradictorii, insuportabile, incalificabile, dezarmante pe care le trăim în proximitatea morții, fie că am ajuns noi înșine la această limită, fie că avem grijă de cineva aflat în fața ei.Deși toți trebuie să ne pr..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)