Reduceri de vară! Până la -80%!

Autor Douglas Kihn | Cărți de la Editura For You

Autor Douglas Kihn | Cărți de la Editura For You
E. DOUGLAS KIHN

Doctor în medicină orientală și acupuncturist licențiat, cu peste trei decenii de experiență în predarea și practicarea medicinei chineze.
Este autorul cărților BodyTrust, Avoiding Death Indefinitely şi The Workbook of Chinese Herbs, precum și producătorul a două emisiunii pe YouTube: BodyTrust Mornings și BodyTrust Weekly.
Vedere Grid:
-35%
Vezi

Medicina chineză pentru lumea modernă – Dr. E. Douglas Kihn

(2)
26,00 LEI 40,00 LEI

Previno și vindecă bolile moderne cu străvechea medicină chineză!Înțelepciunea veacurilor și-a păstrat puterea vindecătoare și în cazul afecțiunilor moderne – de la stresul provocat de tehnologie până la consumul de alimente nesănătoase și anxietatea din jurul nenumăratelor responsabilități. Cartea Medicina chineză pentru lumea modernă revoluț..

-50%
Vezi

Pachet Terapii

(0)
58,00 LEI 116,00 LEI

Masajul thailandezManual ilustrat pentru începători și avansațiMedicina tradițională thailandeză consideră că există 72 000 de sen-uri: fiecare parte a corpului este conectată la toate celelalte părți printr-o rețea infinită și intrinsecă de energie, cunoscută ca prana (sanscrită), qi sau chi (chineză) ori lom (thailandeză). În gândirea thailandeză..

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)