Carte cadou la alegere la orice comandă!

Doreen Virtue

Doreen Virtue
Vedere Grid:
-15%
Vezi

Miracolele arhanghelului Mihail – Doreen Virtue

(1)
28,05 LEI 33,00 LEI

Arhanghelul Mihail este un protector puternic și îi ajută pe toți cei care îl cheamă. În cartea Miracolele Arhanghelului Mihail, Doreen Virtue îți arată numeroasele moduri în care Mihail le aduce pace oamenilor de pretutindeni. Cartea include fascinante relatări adevărate despre cum Arhanghelul i-a protejat pe oameni la volan, le-a îndrumat cariera..

Vezi

Învață cum să comunici cu îngerii în 21 de zile – Doreen Virtue

(1)
20,00 LEI

Îngerii ne pot ajuta în orice problemă, din orice domeniu al vieții: sănătate, iubire, prietenie, animale de companie și chiar tehnologie! Doreen Virtue a creat în acest scop Angel Therapy®, un sistem ce ne permite să ne conectăm cu puterea divină a îngerilor. Așadar, de câte ori te confrunți cu o problemă, cheamă-i pe îngeri în ajutor folosind car..

-50%
Vezi

Miracolele arhanghelului Mihail – Doreen Virtue (ediția I)

(0)
10,00 LEI 20,00 LEI

Un îndrumar despre îngerul curajului, protecţiei şi păciiArhanghelul Mihail a fost dintotdeauna protectorul şi prietenul tuturor celor care îi cer ajutorul. Vindecător, luptător şi apărător, Mihail este aducătorul de pace şi biruitorul întunericului.În această lucrare revelatoare şi înălţătoare, renumita autoare Doreen Virtue ne învaţă care sunt mu..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)