50% reducere la peste 300 de cărți! Carte cadou la orice comandă!

Autor Doreen Virtue | Cărți de la Editura For You

Autor Doreen Virtue | Cărți de la Editura For You

Doreen Virtue deține titlurile de B.A., M.A. și Ph.D. în psihologia de consiliere și este o clarvăzătoare care lucrează cu tărâmul angelic. Este autoarea a numeroase cărți, printer care cartea bestseller Miracolele Arhanghelului Mihail. Îndrumar despre îngerul curajului, protecției și păcii și Învață cum să comunici cu îngerii în 21 de zile, ambele apărute în limba română la Editura For You, și cardurioracol, disponibile în numeroase limbi din întreaga lume.

Crescută de părinții ei în religia New Thought (Noua Gândire), ea și-a schimbat calea spirituală în ianuarie 2017, după ce a avut o viziune cu Iisus. Acum își dedică timpul pentru a-i ajuta pe oameni să se reconecteze cu Iisus și militează pentru drepturile animalelor și copiilor din întreaga lume prin organizația Compassion International.

Doreen a apărut la Oprah, CNN, The View și alte programe radio și de televiziune. Ea scrie articole pentru revistele Woman’s World, New Age Retailer și Spirit & Destiny.

 

Vedere Grid:
-30%
Vezi

Miracolele Arhanghelului Mihail – Doreen Virtue

(2)
23,10 LEI 33,00 LEI

Arhanghelul Mihail este un protector puternic și îi ajută pe toți cei care îl cheamă. În cartea Miracolele Arhanghelului Mihail, Doreen Virtue îți arată numeroasele moduri în care Mihail le aduce pace oamenilor de pretutindeni. Cartea include fascinante relatări adevărate despre cum Arhanghelul i-a protejat pe oameni la volan, le-a îndrumat cariera..

-30%
Vezi

Învață cum să comunici cu îngerii în 21 de zile – Doreen Virtue

(1)
14,00 LEI 20,00 LEI

Îngerii ne pot ajuta în orice problemă, din orice domeniu al vieții: sănătate, iubire, prietenie, animale de companie și chiar tehnologie! Doreen Virtue a creat în acest scop Angel Therapy®, un sistem ce ne permite să ne conectăm cu puterea divină a îngerilor. Așadar, de câte ori te confrunți cu o problemă, cheamă-i pe îngeri în ajutor folosind car..

-50%
Vezi

Pachet 21 de zile

(0)
64,00 LEI 128,00 LEI

Despre Seria 21 de zileStudiile au arătat că sunt necesare numai 21 de zile pentru ca un obicei nou să prindă rădăcini. De aceea, Editura For You a decis să-i aducă publicului din România o serie de cursuri practice, de 21 de zile, scrise de unii dintre cei mai bine vânduţi autori conform clasamentului New York Times, special concepute pentru dezvo..

-50%
Vezi

Pachet De la frică la iubire

(0)
68,00 LEI 136,00 LEI

Codul miracolelor tale cuanticeCe informație secretă porți în tine și despre tine?Care sunt gândurile despre tine pe care nu le împărtășești cu nimeni altcineva?Ce îngrijorări interioare par să nu-ți dea pace niciodată?Ce emoții trăiești cel mai frecvent pe parcursul unei zile?Asemenea ADN-ului, codurile ascunse care ne hrănesc conștiența ne sunt a..

-50%
Vezi

Pachet Îngerii sunt cu tine

(0)
55,50 LEI 111,00 LEI

Conectarea cu îngerii pe înțelesul tuturor Află cum să comunici cu îngerii și cum să le interpretezi semnele pentru vindecare, sprijin și îndrumare!Kyle Gray este unul dintre cei mai căutați experți în îngeri din Marea Britanie. El și-a descoperit darul spiritual la frageda vârstă de 4 ani și acum își dedică viața pentru a-i ajuta pe ceilalți ..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)