Comandă de 150 lei și primești 4 cărți cadou + transport gratuit.

Autor Doreen Virtue | Cărți de la Editura For You

Autor Doreen Virtue | Cărți de la Editura For You

Doreen Virtue deține titlurile de B.A., M.A. și Ph.D. în psihologia de consiliere și este o clarvăzătoare care lucrează cu tărâmul angelic. Este autoarea a numeroase cărți, printer care cartea bestseller Miracolele Arhanghelului Mihail. Îndrumar despre îngerul curajului, protecției și păcii și Învață cum să comunici cu îngerii în 21 de zile, ambele apărute în limba română la Editura For You, și cardurioracol, disponibile în numeroase limbi din întreaga lume.

Crescută de părinții ei în religia New Thought (Noua Gândire), ea și-a schimbat calea spirituală în ianuarie 2017, după ce a avut o viziune cu Iisus. Acum își dedică timpul pentru a-i ajuta pe oameni să se reconecteze cu Iisus și militează pentru drepturile animalelor și copiilor din întreaga lume prin organizația Compassion International.

Doreen a apărut la Oprah, CNN, The View și alte programe radio și de televiziune. Ea scrie articole pentru revistele Woman’s World, New Age Retailer și Spirit & Destiny.

 

Vedere Grid:
-40%
Vezi

Miracolele Arhanghelului Mihail – Doreen Virtue

(2)
19,80 LEI 33,00 LEI

Arhanghelul Mihail este un protector puternic și îi ajută pe toți cei care îl cheamă. În cartea Miracolele Arhanghelului Mihail, Doreen Virtue îți arată numeroasele moduri în care Mihail le aduce pace oamenilor de pretutindeni. Cartea include fascinante relatări adevărate despre cum Arhanghelul i-a protejat pe oameni la volan, le-a îndrumat cariera..

-40%
Vezi

Învață cum să comunici cu îngerii în 21 de zile – Doreen Virtue

(1)
12,00 LEI 20,00 LEI

Îngerii ne pot ajuta în orice problemă, din orice domeniu al vieții: sănătate, iubire, prietenie, animale de companie și chiar tehnologie! Doreen Virtue a creat în acest scop Angel Therapy®, un sistem ce ne permite să ne conectăm cu puterea divină a îngerilor. Așadar, de câte ori te confrunți cu o problemă, cheamă-i pe îngeri în ajutor folosind car..

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)