50% reducere la pachete și lecturi de vară!

Autor Denise Linn | Cărți de la Editura For You

Autor Denise Linn | Cărți de la Editura For You

Călătoria  personală  a  lui denise Linn a început ca urmare a experienței sale de la vârsta de 17 ani. Experiențele care i-au marcat viața și remarcabila sa vindecare au fost începutul unei căutări spirituale care a condus-o către explorarea metodelor tradiționale de vindecare din multe culturi, inclusiv a propriilor strămoși cherokee, a aborigenilor din stepa australiană și a zulușilor din Botswana.

Ea a studiat cu o kahuna (șaman) hawaiiană și cu Maestrul Reiki Hawayo takata. De asemenea, a fost adoptată onorific de un trib maori din Noua Zeelandă. În plus, Denise a trăit într-o mânăstire budistă Zen mai bine de doi ani.

Denise Linn este o profesoară cu recunoaștere internațională în domeniul dezvoltării personale. Este autoarea volumului de succes Sacred Space și a fost premiată pentru cartea Feng Shui for the Soul; a scris 19 cărți disponibile în 29 de limbi și este gazda unui popular program de radio săptămânal. Denise a apărut în numeroase documentare și spectacole de televiziune și ține seminare peste tot în lume.

Locuiește în Carolina de Nord pe un munte, în mijlocul unei păduri de pini, împreună cu soțul ei, David. Împreună cu fiica lor, Meadow, este coautoarea cărții de bucate The Mystic Cookbook.

Cărți de Denise Linn apărute la Editura For You:

Descoperă mesajele secrete ale corpului tău. Program de 28 de zile pentru sănătate radioasă și vitalitate debordantă

Firele nevăzute ale energiei. Ghidul suprem de curățare a legăturilor care ne limitează viața

Învață cum săți cunoști viețile trecute în 21 de zile

Vieți în trecut, miracole în prezent. Cea mai cuprinzătoare carte despre reîncarnare pe care o vei citi vreodată... în această viață!

Vedere Grid:
-40%
Vezi

Descoperă mesajele secrete ale corpului tău – Denise Linn

(2)
16,80 LEI 28,00 LEI

Corpul este ca o staţie de emisie-recepţie pentru energie, lumină şi spirit: absoarbe constant mesaje semnificative din mediu, din sferele spirituale şi de la mentorii spirituali. Nu poţi să auzi astfel mesaje când corpul îţi este perturbat de blocaje interioare. Astfel de interferenţe provin nu numai din lipsa de exerciţiu fizic sau din alimentaţi..

-40%
Vezi

Firele nevăzute ale energiei – Denise Linn

(1)
21,00 LEI 35,00 LEI

Protejează-ți și tu câmpul energetic și vindecă-ți eficient toate legăturile!Numeroase tradiții șamanice ne demonstrează că spre noi, prin noi și dinspre noi curg cordoane, panglici, fire și filamente de energie. Unele fire energetice ne permit să ne simțim vibranți și puternici. Altele ne epuizează și ne slăbesc. Majoritatea oamenilor nu sunt conș..

-40%
Vezi

Învață cum să-ți cunoști viețile trecute în 21 de zile – Denise Linn

(1)
12,00 LEI 20,00 LEI

Învață cum să-ți cunoști viețile trecute în 21 de zile Lumea prezentului trece prin schimbări intense și sesizăm tot mai des blocaje atât în viața privată, cât și în cea comunitară și planetară. Denise Linn identifică sursa acestor scurtcircuite energetice în momente din trecut și ne îndeamnă să ne explorăm cât mai adânc această moștenire. Vom..

-50%
Vezi

Pachet 21 de zile

(0)
64,00 LEI 128,00 LEI

Despre Seria 21 de zileStudiile au arătat că sunt necesare numai 21 de zile pentru ca un obicei nou să prindă rădăcini. De aceea, Editura For You a decis să-i aducă publicului din România o serie de cursuri practice, de 21 de zile, scrise de unii dintre cei mai bine vânduţi autori conform clasamentului New York Times, special concepute pentru dezvo..

-50%
Vezi

Pachet Denise Linn

(2)
58,00 LEI 116,00 LEI

Descoperă mesajele secrete ale corpului tăuCorpul este ca o staţie de emisie-recepţie pentru energie, lumină şi spirit: absoarbe constant mesaje semnificative din mediu, din sferele spirituale şi de la mentorii spirituali. Nu poţi să auzi astfel mesaje când corpul îţi este perturbat de blocaje interioare. Astfel de interferenţe provin nu numai din ..

-50%
Vezi

Pachet Denise Linn - Viețile trecute

(1)
26,50 LEI 53,00 LEI

Vieți în trecut, miracole în prezentMiracolele apar în viaţa ta uşor şi fără efort. E pur şi simplu o chestiune de a-ţi aminti cine eşti. Așa că elimină blocajele ce stau între tine şi sufletul tău; aproape toate îşi au rădăcinile în trecutul îndepărtat, deci va trebui să călătoreşti înapoi în timp pentru a le elibera.Cartea Vieţi în trecut, miraco..

-40%
Vezi

Vieți în trecut, miracole în prezent – Denise Linn

(1)
19,80 LEI 33,00 LEI

Miracolele apar în viaţa ta uşor şi fără efort. E pur şi simplu o chestiune de a-ţi aminti cine eşti. Așa că elimină blocajele ce stau între tine şi sufletul tău; aproape toate îşi au rădăcinile în trecutul îndepărtat, deci va trebui să călătoreşti înapoi în timp pentru a le elibera.Cartea Vieţi în trecut, miracole în prezent îți arată cum să-ți vi..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)