Între 40%-50% reducere la toate cărțile! Doar în iulie!

Autor Dawson Church | Cărți de la Editura For You

Autor Dawson Church | Cărți de la Editura For You

Dawson Church este autorul unor cărți de mare succes, ovaționate de critici ca fiind revoluționare pentru înțelegerea legăturii dintre emoții și bagajul genetic, precum și a stărilor mentale de vârf.

A fondat Institutul Național de Sănătate Integrativă (www.NIIH.org), care studiază și implementează tehnici psihologice și medicale revoluționare, bazate pe dovezi științifice. Prin lucrarea sa de licență și disertația de master de la Universitatea Baylor, a devenit primul student, până în 1979, care a absolvit cu succes rigurosul program University Scholars. A obținut diploma de doctorat la Universitatea Holos, sub îndrumarea neurochirurgului Norman Shealy, fondatorul Asociației Americane Medicale Holistice.

După o carieră în domeniul editării de carte ca editor, apoi ca președinte al editurii Aslan Publishing (www.aslanpublishing.com), Church sa dedicat obținerii unui al doilea doctorat în Medicină Naturistă, precum și certificării ca terapeut în psihologia energiei. Cercetările sale revoluționare au fost publicate în reviste științifice prestigioase. Este editorul revistei Energy Psychology: Theory, Research & Treatment.

Își împărtășește cunoașterea despre aplicarea descoperirilor psihologiei energiei în domeniul sănătății și performanței sportive prin EFT Universe (www.EFTUniverse.com), prima organizație care a oferit cursuri acreditate pentru educație medical continuă pentru toate profesiile majore, inclusiv medici (AMA), psihologi (APA) și asistenți medicali (ANCC).

A format mii de practicieni în tehnicile psihologiei energiei și oferă cel mai bun program de certificare în domeniu (EnergyPsychologyCertification.com).

Cărți de Dawson Church apărute la Editura For You:

Creierul în extaz. Neuroștiința remodelării creierului pentru reziliență, creativitate și bucurie

De la minte la materie. Uimitoarea știință a modului în care creierul tău creează realitatea materială

Vedere Grid:
-50%
Vezi

Creierul în extaz – Dr. Dawson Church

(2)
21,00 LEI 42,00 LEI

Premiul „Cea mai bună carte”, categoria Știință, la American Book Fest 2020Dr. Dawson Church, unul dintre cei mai inovatori gânditori din ziua de azi, combină descoperiri de ultimă oră din neuroștiințe cu experiența sa complexă pentru a ne arăta cum să ne reconfigurăm creierul ca să atingem fericirea și extazul – începând chiar acum!În cea mai rece..

-50%
Vezi

De la minte la materie – Dr. Dawson Church

(2)
21,00 LEI 42,00 LEI

Gândurile și câmpurile de energie pe care le cultivăm în minte influențează atomii și moleculele din jur.Ideea că „gândurile devin lucruri” e ceva obișnuit în ziua de azi, iar unii maeștri spirituali îi atribuie minții puteri infinite. Însă ce ne spun dovezile științifice despre scopul minții umane de a transforma gândurile în realitate?Noi cercetă..

-50%
Vezi

Pachet Creierul în extaz

(0)
36,00 LEI 72,00 LEI

NLP pe înțelesul tuturor Ghid pentru una dintre cele mai puternice și mai incitante tehnici psihologice utilizate în prezent și modul în care s-o folosești pentru a-ți aduce schimbări pozitive în viațăSchimbarea modului în care percepem lumea reprezintă cheia schimbării vieții noastre. Ali Campbell, expert de renume mondial în NLP, îți împărtă..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)