Între 40%-50% reducere la toate cărțile! Doar în iulie!

Autor David Stewart | Cărți de la Editura For You

Autor David Stewart | Cărți de la Editura For You

Dr. David Stewart, R.A., D.N.M., șia luat inițial diploma în teologie, filosofie și engleză, după care în fizică, matematică, științe legate de studiul planetei Pământ și medicină naturistă. El este aromaterapeut, fost pastor al Bisericii Metodiste Unite și, timp de 12 ani, a activat ca profesor universitar.

Este autorul a 16 cărți, printre care cartea bestseller Uleiuri biblice tămăduitoare publicată în limba română la Editura For You, și președintele Centrului pentru cercetare și studiu al folosirii aromaterapiei în educație (CARE), unde oferă programe de pregătire în aromaterapie pe tot teritoriul Statelor Unite și în străinătate, inclusiv ideile fundamentale legate de uleiurile vindecătoare ce pot fi găsite în Biblie.

 

Vedere Grid:
-50%
Vezi

Pachet Uleiuri vindecătoare

(0)
35,00 LEI 70,00 LEI

Uleiuri biblice tămăduitoareRemediile cu adevărat vindecătoare s-au aflat dintotdeauna la îndemâna noastră!Aur, smirnă și tămâie... Mai mult decât daruri simbolice pentru Pruncul Iisus, smirna și tămâia, alături de numeroase alte uleiuri esențiale, nu au deloc o valoare pur simbolică, ci sunt autentice forțe vindecătoare, așa cum demonstrează și ce..

-50%
Vezi

Uleiuri biblice tămăduitoare – Dr. David Stewart

(1)
17,50 LEI 35,00 LEI

Remediile cu adevărat vindecătoare s-au aflat dintotdeauna la îndemâna noastră!Aur, smirnă și tămâie... Mai mult decât daruri simbolice pentru Pruncul Iisus, smirna și tămâia, alături de numeroase alte uleiuri esențiale, nu au deloc o valoare pur simbolică, ci sunt autentice forțe vindecătoare, așa cum demonstrează și cercetările științifice. Prețu..

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)