Reduceri de vară! Până la -80%!

Autor David R. Hawkins | Cărți de la Editura For You

Autor David R. Hawkins | Cărți de la Editura For You
SIR DAVID R. HAWKINS

Este psihiatru, medic, cercetător, profesor spiritual și lector recunoscut la nivel internațional. Unicitatea contribuției sale la evoluția omenirii provine din starea sa avansată de conștiență spirituală: Iluminare, autorealizare și Unio Mystica. Rareori a apărut acest spirit în viața unui om de știință și medic împlinit profesional și existențial! Așa încât nu este de mirare că Dr. Hawkins ne-a prezentat o cale spirituală care este convingătoare și din punct de vedere științific pentru societatea modernă.

Semnele clasice ale acestei stări de grație sunt conștientizarea limpede a Realității Ultime, compasiunea pentru toate ființele, dedicarea neobosită pentru a ușura suferința, bucuria și umorul radioase. Oameni din toate categoriile, de toate naționalitățile și orientările spirituale îl onorează pe Dr. Hawkins ca profesor de conștiență avansată, după cum dovedește și titlul de Rae Ryeong Seon Kak Tosa („cel mai important învățător al modului de iluminare”) care i-a fost acordat în Coreea.

Director fondator al Institutului de Cercetări Spirituale și fondator al Căii Nondualității Devoționale, Dr. Hawkins a ținut prelegeri în numeroase locuri pe Glob și a fost consilier pentru mănăstiri catolice, protestante și budiste. A colaborat cu guverne străine pe teme de diplomație internațională și a contribuit la rezolvarea unor conflicte de lungă durată ce amenințau major pacea mondială.

Nu există niciun Producător.