40% reducere!

David Pond

David Pond

David Pond este astrolog, autor, conferențiar și conducător de ateliere la nivel internațional. Are un masterat în metafizică experimentală și a publicat mai multe cărți pe teme metafizice, abordând teme precum meditația, chakrele și impactul astrologiei asupra relațiilor.

David practică astrologia de peste 40 de ani și le oferă consultanță persoanelor care doresc ghidaj astrologic pentru o viață plină de sens și împlinire și pentru a trece prin perioadele problematice.

Cărți de astrologie scrise de David Pond și publicate la Editura For You:

Astrologia pentru începători. Învață cum să-ți citești harta natală

Vedere Grid:
-40%
Vezi

Astrologia pentru începători - David Pond

(0)
22,80 LEI 38,00 LEI

Învață cum să-ți citești harta natală! Îndrumări astrologice simple pentru dezvoltarea sinelui și viață conștientă!Concis și pragmatic, ghidul Astrologia pentru începători este ușor de utilizat și îți oferă tot ce îți trebuie pentru a descoperi secretele hărții tale natale și a dezvălui perspective uimitoare despre adevărata ta natură. Vei obține o..

-50%
Vezi

Pachet Pentru începători

(0)
95,00 LEI 190,00 LEI

Amulete și talismane pentru începătoriAnkh, pietre zodiacale, Sigiliul lui Solomon, trifoi cu patru foi, Tetragrammaton, cruce, potcoavă, Mâna Fatimei, pătrate magice... Lista obiectelor magice folosite pentru protecție sau pentru a atrage noroc este lungă și plină de revelații neașteptate.Ghidul Amulete și talismane pentru începători îți prezintă ..

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)