50% reducere la pachete și lecturi de vară!

Autor David A. Phillips | Cărți de la Editura For You

Autor David A. Phillips | Cărți de la Editura For You

Dr. David A. Phillips (1934–1993) este un renumit numerolog, cunoscut la nivel internațional, și autor a 12 cărți. A susținut prelegeri și a oferit consultanță numerologică în multe țări, încorporând în învățături studiul său de o viață cu privire la sănătate și dezvoltare personală. Este considerat de mulți drept cel mai important numerolog din lume.

David Phillips a studiat inițial electronica. Întâlnirea inspirată cu Hettie Templeton, specialist în numerologie, i-a schimbat destinul: din inginer electronist, a ajuns unul dintre cei mai apreciați experți în fascinanta Știință a Numerelor. David Phillips este doar unul dintre autorii din colecția de cărți de numerologie de la Editura For You.

Experiența sa în domeniul sănătății şi nutriției a culminat în 1971 cu obținerea unui doctorat în filosofie la Universitatea din Londra.

Pornind de la descoperiri deja clasice în domeniu și valorificând învățăturile înaintașilor, printre care ilustrul matematician Pitagora, David Phillips ne dezvăluie legături mai puțin vizibile dintre numere, precum și semnificațiile lor mai profunde. David nu se oprește la simpla cercetare și analiză, ci oferă soluții simple și practice pentru a folosi puterea numerelor în avantajul nostru.

David Phillips este autorul cărții Învață cum să folosești numerologia în 21 de zile tradusă în limba română de Editura For You.

 

Vedere Grid:
-40%
Vezi

Manual de numerologie - Dr. David A. Phillips

(0)
25,20 LEI 42,00 LEI

Ghidul perfect pentru a înțelege puterea numerelor!Manual de numerologie dezvăluie semnificația numerelor din viața ta și îți permite să înțelegi legătura dintre tiparele tale numerologice și nivelul tău de abundență, sănătate și bunăstare generală. Studierea numerelor îți oferă o modalitate simplă și precisă de a-ți descifra experiențele în acelaș..

-40%
Vezi

Învață cum să folosești numerologia în 21 de zile – David A. Phillips

(1)
12,00 LEI 20,00 LEI

Învață cum să stăpânești puterea numerelor în numai 21 de zile!Poate că nu ai observat, însă numerele se află peste tot în jurul nostru. Deloc întâmplător! Numerele au adeseori semnificații profunde și ne oferă cheia pentru a ne înțelege prezentul, acționând și ca un ghid pentru viitor.David A. Phillips, expert în numerologie, îți oferă un ghid uni..

-50%
Vezi

Pachet 21 de zile

(0)
64,00 LEI 128,00 LEI

Despre Seria 21 de zileStudiile au arătat că sunt necesare numai 21 de zile pentru ca un obicei nou să prindă rădăcini. De aceea, Editura For You a decis să-i aducă publicului din România o serie de cursuri practice, de 21 de zile, scrise de unii dintre cei mai bine vânduţi autori conform clasamentului New York Times, special concepute pentru dezvo..

-50%
Vezi

Pachet Numerologie

(0)
61,50 LEI 123,00 LEI

Manual de numerologieGhidul perfect pentru a înțelege puterea numerelor!Manual de numerologie dezvăluie semnificația numerelor din viața ta și îți permite să înțelegi legătura dintre tiparele tale numerologice și nivelul tău de abundență, sănătate și bunăstare generală. Studierea numerelor îți oferă o modalitate simplă și precisă de a-ți descifra e..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)