Reduceri de vară! Până la -80%!

Daniel Smith

Daniel Smith

Daniel Smith este autor de nonficțiune, editor și cercetător. A scris peste 30 de cărți pe diverse teme, traduse în 25 de limbi. Este și scenarist pentru Noiser, producător de podcasturi documentare istorice premiate. Daniel Smith este autorul cărților din seria „Cum să gândești ca...” traduse în limba română la Editura For You:

Cum să gândești ca Albert Einstein

Cum să gândești ca Barack Obama

Cum să gândești ca Bill Gates

Cum să gândești ca Leonardo da Vinci

Cum să gândești ca Nelson Mandela

Cum să gândești ca Sherlock Holmes

Cum să gândești ca Sigmund Freud

Cum să gândești ca Stephen Hawking

Cum să gândești ca Steve Jobs

Cum să gândești ca Winston Churchill

Cum să gândești ca un antreprenor

Cum să gândești ca un filosof

Vedere Grid:
Vezi

Cum să gândești ca Albert Einstein - Daniel Smith

(0)
38,00 LEI

Pătrunde în mintea celui mai cunoscut savant din lume!Află cum a privit Albert Einstein lumea și cum a revoluționat peisajul științific pentru totdeauna. Descoperă în cartea Cum să gândești ca Albert Einstein drumul care l-a adus până la cea mai faimoasă ecuație din lume: E = mc².Această carte inspirațională te invită să explorezi abordarea unică a..

Vezi

Cum să gândești ca Winston Churchill - Daniel Smith

(0)
38,00 LEI

Gândește la scară mare în stilul celui mai prețuit politician din toate timpurile!Winston Churchill, una dintre cele mai mărețe și mai cunoscute figuri ale istoriei moderne, și-a condus țara prin cea mai întunecată perioadă a sa, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. În același timp, a fost unul dintre artizanii victoriei finale, dar și ai m..

-10%
Vezi

Pachet Cum să gândești ca...

(0)
68,40 LEI 76,00 LEI

Învăța să gândești ca oamenii pe care îi admiri! Cum să gândești ca Albert EinsteinAflă cum a privit Albert Einstein lumea și cum a revoluționat peisajul științific pentru totdeauna. Descoperă în cartea Cum să gândești ca Albert Einstein drumul care l-a adus până la cea mai faimoasă ecuație din lume: E = mc².Această carte inspirațională te inv..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)