40% reducere!

Autor Daniel Meurois | Cărți de la Editura For You

Autor Daniel Meurois | Cărți de la Editura For You

Daniel Meurois-Givaudan a scris 34 de cărți care, începând din 1980, s-au bucurat de un mare succes în întreaga lume, fiind traduse în aproape 20 de limbi, în milioane de exemplare. Lucrările sale abordează, printre altele, aventura conștiinței umane, lumi multidimensionale și viziunea holografică asupra Universului. Scrise într-un stil unic și elegant, cărțile sale au devenit rapid printre cele mai vândute din întreaga lume. 

Daniel Meurois-Givaudan și-a împărtășit experiența de peste un sfert de veac prin sute de conferințe și seminare în multe țări europene și africane.

Cartea Bolile karmice. Cum să le recunoaștem, să le înțelegem și să le vindecăm, de Daniel Meurois-Givaudan este publicată în limba română la Editura For You. 

Vedere Grid:
-40%
Vezi

Bolile karmice – Daniel Meurois-Givaudan (livrare începând cu 29 mai)

(2)
16,20 LEI 27,00 LEI

Deschizător de drumuri în domeniul fascinant și prea puțin cercetat al bolilor karmice, Daniel Meurois-Givaudan ne invită într-o călătorie vindecătoare în viețile trecute, pe parcursul căreia putem identifica evenimentele semnificative ale căror consecințe ne tulbură și în prezent.Parcurgând firul călăuzitor al întâmplărilor dinaintea nașterii, ave..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)