3 cărți cadou + transport gratuit la comenzile de 150 lei!

Autor Daniel J. Siegel | Cărți de la Editura For You

Autor Daniel J. Siegel | Cărți de la Editura For You

Dr. Daniel J. Siegel este absolvent al Harvard Medical School şi şi-a completat educaţia medicală postuniversitară la UCLA, cu specializare în pediatrie şi psihiatrie pentru copii, adolescenţi şi adulţi. 

În  prezent, este profesor clinic de psihiatrie la Facultatea de Medicină a UCLA, co-director al Centrul de Cercetări pentru Conştientizare de la UCLA şi directorul ex ecutiv al Institutului Mindsight, un centru educaţional dedicat pro movării înţelegerii, compasiunii şi empatiei în indivizi, familii, instituţii şi comunităţi. Practica sa în psihoterapie din ultimii douăzeci şi cinci de ani a inclus copii, adolescenţi, adulţi, cupluri şi familii.

Dr.  Siegel  este, de asemenea, autorul mai multor cărţi apre ciate, printre care: Parenting from the Inside Out: How a Deeper Self-Understading Can Help You Raise Children Who Thrive [Creşte-ţi copilul din interior spre  exterior: Modul în care o înţelegere de sine mai profundă te poate ajuta să creşti copii  fericiţi] (cu Maria Hartzell,  M.Ed.), The Mindful Brain [Creierul Conştient], Mindsight: The New Science of Personal Transformation [Observarea minţii: Noua ştiinţă de transformare per sonală] şi The Developing Mind [Dezvoltarea minţii].

Locuieşte în Los Angeles, împreună cu soţia şi cei doi copii ai lor.

Cărți de Dr. Daniel J. Siegel apărute la Editura For You:

Creierul copilului tău. 12 strategii revoluționare de dezvoltare unitară a creierului copilului tău

Conștiență deplină în 21 de zile. Cum te ajută mindfulnessul să reduci anxietatea și să cultivi starea de calm

Intraconnected: Mwe (Me + We) as the Integration of Self, Identity, and Belonging (carte în curs de apariție. Va fi lansată în 2023)

Vedere Grid:
-40%
Vezi

Conștiență deplină în 21 de zile - Dr. Daniel J. Siegel

(0)
15,00 LEI 25,00 LEI

Cum te ajută mindfulnessul să reduci anxietatea și să cultivi starea de calmÎn lumea din ce în ce mai rapidă de astăzi, este dificil să găsești momente în care să-ți tragi respirația, să-ți recâștigi echilibrul interior și doar... să fii. Cartea Conștiență deplină în 21 de zile este un ghid simplu, dar profund, care îți arată cum să-ți fortifici mi..

-40%
Vezi

Creierul copilului tău – Dr. Daniel J. Siegel

(1)
15,00 LEI 25,00 LEI

Află 12 strategii-cheie pentru o dezvoltare cerebrală sănătoasă și pentru o copilărie mai calmă şi mai fericită.Bazându-se pe date recente din diverse științe, autorii explică de ce copiii au accese de furie, se bat ori stau îmbufnaţi. Apoi ne învață cum să convertim fiecare „ieşire”, conflict sau teamă într-o ocazie de a cultiva o dezvoltare emoţi..

Vezi

Intraconectați - Dr. Daniel J. Siegel

(0)
58,00 LEI

EuNoi (Eu + Noi) ca integrare a sinelui, identității și apartenențeiFascinanta carte Intraconectați explorează maniera în care experiența noastră despre ceea ce numim „sine” apare pe parcursul vieții și ne modelează abordarea asupra lumii și asupra destinului nostru.O meditație deopotrivă personală și generală asupra identității și apartenenței, ca..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)