Doar azi ai 50% reducere la toate cărțile! Ziua Internațională a cărții!

Autor Daniel J. Siegel | Cărți de la Editura For You

Autor Daniel J. Siegel | Cărți de la Editura For You

Dr. Daniel J. Siegel este absolvent al Harvard Medical School şi şi-a completat educaţia medicală postuniversitară la UCLA, cu specializare în pediatrie şi psihiatrie pentru copii, adolescenţi şi adulţi. 

În  prezent, este profesor clinic de psihiatrie la Facultatea de Medicină a UCLA, co-director al Centrul de Cercetări pentru Conştientizare de la UCLA şi directorul ex ecutiv al Institutului Mindsight, un centru educaţional dedicat pro movării înţelegerii, compasiunii şi empatiei în indivizi, familii, instituţii şi comunităţi. Practica sa în psihoterapie din ultimii douăzeci şi cinci de ani a inclus copii, adolescenţi, adulţi, cupluri şi familii.

Dr.  Siegel  este, de asemenea, autorul mai multor cărţi apre ciate, printre care: Parenting from the Inside Out: How a Deeper Self-Understading Can Help You Raise Children Who Thrive [Creşte-ţi copilul din interior spre  exterior: Modul în care o înţelegere de sine mai profundă te poate ajuta să creşti copii  fericiţi] (cu Maria Hartzell,  M.Ed.), The Mindful Brain [Creierul Conştient], Mindsight: The New Science of Personal Transformation [Observarea minţii: Noua ştiinţă de transformare per sonală] şi The Developing Mind [Dezvoltarea minţii].

Locuieşte în Los Angeles, împreună cu soţia şi cei doi copii ai lor.

Cărți de Dr. Daniel J. Siegel apărute la Editura For You:

Creierul copilului tău. 12 strategii revoluționare de dezvoltare unitară a creierului copilului tău

Conștiență deplină în 21 de zile. Cum te ajută mindfulnessul să reduci anxietatea și să cultivi starea de calm

Intraconnected: Mwe (Me + We) as the Integration of Self, Identity, and Belonging (carte în curs de apariție. Va fi lansată în 2023)

Vedere Grid:
-50%
Vezi

Conștiență deplină în 21 de zile - Dr. Daniel J. Siegel

(0)
12,50 LEI 25,00 LEI

Cum te ajută mindfulnessul să reduci anxietatea și să cultivi starea de calmÎn lumea din ce în ce mai rapidă de astăzi, este dificil să găsești momente în care să-ți tragi respirația, să-ți recâștigi echilibrul interior și doar... să fii. Cartea Conștiență deplină în 21 de zile este un ghid simplu, dar profund, care îți arată cum să-ți fortifici mi..

-50%
Vezi

Creierul copilului tău – Dr. Daniel J. Siegel

(1)
19,00 LEI 38,00 LEI

Află 12 strategii-cheie pentru o dezvoltare cerebrală sănătoasă și pentru o copilărie mai calmă şi mai fericită.Bazându-se pe date recente din diverse științe, autorii explică de ce copiii au accese de furie, se bat ori stau îmbufnaţi. Apoi ne învață cum să convertim fiecare „ieşire”, conflict sau teamă într-o ocazie de a cultiva o dezvoltare emoţi..

-50%
Vezi

Intraconectați - Dr. Daniel J. Siegel

(0)
29,00 LEI 58,00 LEI

EuNoi (Eu + Noi) ca integrare a sinelui, identității și apartenențeiFascinanta carte Intraconectați explorează maniera în care experiența noastră despre ceea ce numim „sine” apare pe parcursul vieții și ne modelează abordarea asupra lumii și asupra destinului nostru.O meditație deopotrivă personală și generală asupra identității și apartenenței, ca..

-50%
Vezi

Pachet Creierul copilului tău

(0)
55,00 LEI 110,00 LEI

Seria „Ce îmi trebuie”Adesea, părinții nu știu ce să facă atunci când copiii lor sunt agitați, când se înfurie sau când li se face  frică. Nu știu să-i acompanieze emoțional în momentele complicate care rup armonia familiei. Din acest motiv, Tania García, creatoarea metodei Educación Real® și autoarea bestsellerului Cum să educi fără nervi, a ..

-50%
Vezi

Pachet Daniel J. Siegel

(0)
41,50 LEI 83,00 LEI

IntraconectațiEuNoi (Eu + Noi) ca integrare a sinelui, identității și apartenențeiFascinanta carte Intraconectați explorează maniera în care experiența noastră despre ceea ce numim „sine” apare pe parcursul vieții și ne modelează abordarea asupra lumii și asupra destinului nostru.O meditație deopotrivă personală și generală asupra identității și ap..

-50%
Vezi

Pachet Mindfulness pentru începători

(0)
28,50 LEI 57,00 LEI

Conștiență deplină în 21 de zile Cum te ajută mindfulnessul să reduci anxietatea și să cultivi starea de calmÎn lumea din ce în ce mai rapidă de astăzi, este dificil să găsești momente în care să-ți tragi respirația, să-ți recâștigi echilibrul interior și doar... să fii. Cartea Conștiență deplină în 21 de zile este un ghid simplu, dar profund,..

-50%
Vezi

Pachet Puterea afirmațiilor

(0)
22,50 LEI 45,00 LEI

Învață cum să folosești puterea afirmațiilor în 21 de zilePrincipiile de vindecare prin afirmații propuse de Louise L. Hay s-au vândut în peste 40 de milioane de exemplare în întreaga lume și, în ultimii 30 de ani, au furnizat tehnici care i-au alinat și vindecat pe foarte mulți oameni.Cartea Învață cum să folosești puterea afirmațiilor în 21 de zi..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)