50% reducere la peste 300 de cărți! Carte cadou la orice comandă!

Autor Dain Heer | Cărți de la Editura For You

Autor Dain Heer | Cărți de la Editura For You

Conferențiar și autor internațional, dr. Dain Heer călătorește peste tot în lume oferind cursuri avansate din Access Consciousness. El îi invită și îi inspiră pe oameni spre mai multă conștientă, cu totală îngăduință, grijă, umor și o cunoaștere fenomenală.

Dr. Heer și-a început munca de chiropractician în 2000, în California, SUA. Lucrând cu trupul oamenilor de când era în liceu, a găsit Access Consciousness într-un moment din viața lui când era complet nefericit și plănuia să se sinucidă. Access Consciousness a schimbat asta. Când niciuna dintre celelalte tehnici pe care dr. Heer le studiase nu-i oferea rezultate durabile sau schimbare, cu Access Consciousness viața lui a început să se extindă și să crească mai ușor și mai repede decât și-ar fi imaginat vreodată că e posibil.

Astăzi, Dain Heer e recunoscut pentru procesul său puternic de transformare ener getică, numit Sinteza Energetică a Ființei (The Energetic Synthesis of Being™ – ESB) și pentru că este cocreatorul Access Consciousness, alături de fondatorul sistemului, Gary Douglas. Dr. Heer are o abordare complet diferită despre vindecare, învățându-i pe oameni să stră-bată și să-și recunoască propriile abilități și propria cunoaștere. Procesul de transformare energetică e rapid – și foarte dinamic.

Un lider de gândire, conștient și creativ, cu o înțelegere profundă a puterii creației personale, dr. Heer își folosește propriul trecut și perspectiva sa unică pentru a facilita schimbare pozitivă în lume și a le da putere oame-nilor din toate culturile, țările, straturile sociale, de toate vârstele să creeze banii, relațiile și viața pe care și le doresc cu adevărat.

Cartea bestseller Fii tu. Schimbă lumea! (E acum moment?), de dr. Dain Heer, este publicată în limba română la Editura For You. 

Vedere Grid:
-50%
Vezi

Fii tu, schimbă lumea! – Dr. Dain Heer

(3)
21,50 LEI 43,00 LEI

Un manual pentru a genera posibilități infinite și schimbare dinamicăIată o carte foarte specială. Ea este scrisă pentru visătorii acestei lumi, pentru oamenii care știu că e posibil ceva diferit, dar care n-au avut până acum instrumentele necesare. Și dacă ți-aș spune că instrumentele există? Posibilitățile la care ai visat mereu chiar sunt posibi..

-50%
Vezi

Pachet Fii TU!

(0)
46,50 LEI 93,00 LEI

Fii tu, schimbă lumea! Un manual pentru a genera posibilități infinite și schimbare dinamicăIată o carte foarte specială. Ea este scrisă pentru visătorii acestei lumi, pentru oamenii care știu că e posibil ceva diferit, dar care n-au avut până acum instrumentele necesare. Și dacă ți-aș spune că instrumentele există? Posibilitățile la care ai v..

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)