2+1 GRATUIT LA CĂRȚI, 40% REDUCERE la PACHETE!

Autor Cristina Podoreanu | Cărți de la Editura For You

Autor Cristina Podoreanu | Cărți de la Editura For You
CRISTINA PODOREANU

S-a născut la Brașov în 1979. A absolvit Facultatea de Litere și Masteratul de Traducere și Scriere Creatoare din cadrul Universității Transilvania din Brașov. În anul 2000 și-a publicat primul roman, Kalimera, urmat de romanele Bărbați (2004) și Luna lui Zeze (2012). Este coautoare a romanului Filo. Meserie (2005) și autoare de proză scurtă apărută în diverse antologii.

Activitatea scriitoricească este susținută și de consecvența cu care scrie pe blogul personal (cristinapodoreanu.ro/blog), precum și de colaborarea cu revista AstroText, unde semnează articole de specialitate. De asemenea, Cristina Podoreanu este astrolog, actriță în trupa de teatru Redoute și motociclistă pasionată de mai bine de 10 ani.

În prezent, locuiește în Brașov, împreună cu soțul ei și cu băiețelul lor, denumit pe blog Bebiță, personajul următoarei cărți.
Vedere Grid:
-81%
Vezi

Lup nebun – Cristina Podoreanu

(1)
5,00 LEI 27,00 LEI

Cristina Podoreanu, Lup nebun:„Dacă mi-ar fi spus cineva că voi avea ocazia să experimentez iubirea, s-o simt prin toți porii, să mă umple de fericire, de liniște, de patimă, de nesomn, de crize, de disperare, de sticle sparte, de zâmbete, de îmbrățișări, de căldură, de fugă, de frustrare, de calmul nebun al brațelor care mă înconjoară, în timp ce ..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)