Între 40%-50% reducere la toate cărțile! Doar în iulie!

Autor Connie Cokrell Kaplan | Cărți de la Editura For You

Autor Connie Cokrell Kaplan | Cărți de la Editura For You

Dr. Connie Cokrell Kaplan este mentoră spirituală, autoare de cărți și profesoară dedicată răspândirii învățăturii spirituale în întreaga lume, drum pe care a pornit în urma unor experiențe mistice. Predă online, unde reunește visători și practicanți spirituali din întreaga lume, interesați să exploreze adevărul profund și să se implice în practici puternice pentru a-și înțelege scopul vieții. Cărțile ei, fiecare scrisă în urma unei întâlniri directe cu Super-Conștiența, în afara granițelor înguste ale conștienței umane tipice, explorează semnificația viselor și a altor fenomene para-psihice, precum și necesitatea regândirii cosmologiei.

Dr. Connie Cokrell Kaplan este autoarea cărții Culorile ADN-ului tău spiritual. Cum se manifestă Universul prin aură, publicată în limba română la Editura For You. 


Vedere Grid:
-50%
Vezi

Culorile ADN-ului tău spiritual - Dr. Connie Cokrell Kaplan

(0)
21,00 LEI 42,00 LEI

Folosește vibrațiile și frecvențele culorilor pentru a avansa pe drumul spiritual!Cartea Culorile ADN-ului tău spiritual nu este despre cum ar trebui să aplici culoarea în garderoba ta, în decorarea locuinței sau în lucrurile pe care le creezi. Culoarea este folosită în volumul de față ca metaforă pentru frecvențele spirituale care te influențează ..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)