50% reducere la pachete și lecturi de vară!

Autor Claire Stone | Cărți de la Editura For You

Autor Claire Stone | Cărți de la Editura For You

Claire Stone este cititoare mediumnică de renume mondial și învățătoare spirituală. Născută cu abilitatea de a vedea și auzi spiritele și îngerii, ea a început să ofere citiri la vârsta de 14 ani și șia susținut primul eveniment la The Chalice Well în Glastonbury, Anglia, la vârsta de 19 ani.

Claire este terapeută holistică și deține calificări profesionale în herbalism, aromaterapie, reflexologie, Reiki, terapia cu cristale și magia și ritualurile egiptene străvechi. Ea este Preoteasă inițiată a Mariei Magdalena, din Suroritatea Trandafirului. Claire susține acum workshopuri și retreaturi menite săi înzestreze pe participanți cu instrumente și tehnici de retrezire a propriilor daruri și să le ofere puterea săși creeze o viață fericită și împlinită, condusă de suflet. Ea este fondatoarea Angel Mystery School® și a altor programe acreditate de pregătire.

Claire locuiește în St. Helens, Merseyside, împreună cu soțul, cele două fiice și doi câini, Minnie și Milo.

Claire Stone este autoarea cărții Arhanghelițele. Revendică-ţi puterea cu învăţăturile pierdute ale femininului divin, publicată în limba română la Editura For You.

Vedere Grid:
-40%
Vezi

Arhanghelițele - Claire Stone

(3)
22,80 LEI 38,00 LEI

Revendică-ți puterea cu învățăturile pierdute ale femininului divinTrezește-ți înțelepciunea feminină divină cu ajutorul Arhanghelițelor și descoperă cum să te conectezi cu energia lor și să lucrezi cu ea pentru vindecare, dragoste, bucurie și echilibru!Arhanghelii sunt cunoscuți de mult timp ca păzitorii noștri puternici și masculini, protejându-n..

-50%
Vezi

Pachet Divinul feminin

(0)
60,00 LEI 120,00 LEI

ArhanghelițeleRevendică-ți puterea cu învățăturile pierdute ale femininului divinTrezește-ți înțelepciunea feminină divină cu ajutorul Arhanghelițelor și descoperă cum să te conectezi cu energia lor și să lucrezi cu ea pentru vindecare, dragoste, bucurie și echilibru!Arhanghelii sunt cunoscuți de mult timp ca păzitorii noștri puternici și masculini..

-50%
Vezi

Pachet Energie feminină

(0)
46,00 LEI 92,00 LEI

Cartea cu Îngeri Deschide porțile Înțelegerii cu ajutorul Îngerilor și accesează dimensiunile superioare!Volumul Cartea cu Îngeri, o îmbinare unică de texte și imagini vindecătoare, te poartă spre niveluri superioare de înțelegere și conștientizare. Vei afla ce mesaje ne aduc Îngerii, munții și mările, ce semnificație au florile și pietrele în..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)