50% reducere la pachete și lecturi de vară!

Autor Christopher Kerr | Cărți de la Editura For You

Autor Christopher Kerr | Cărți de la Editura For You

Dr. Christopher Kerr este medic și director medical la Hospice & Palliative Care Buffalo. Are o licență în psihologie și doctorate în medicină internă, respectiv neurobiologie.

Este pasionat de îngrijirea paliativă, cu convingerea că ea trebuie oferită pe tot parcursul bolii. Până în prezent, echipa sa de cercetare de la Hospice & Palliative Care Buffalo a publicat mai multe studii pe tema viselor și viziunilor pacienților la sfârșitul vieții și a documentat peste 1 500 de astfel de evenimente survenite la sfârșitul vieții, dintre care multe sunt înregistrate video.

Descoperirile sale au fost prezentate pe BBC și în The New York Times, The Washington Post, The Atlantic, Scientific American Mind, Huffington Post și Psychology și fac obiectul unor filme documentare cu milioane de vizualizări.

Autorul cărții Semnale despre Lumea de Dincolo. Găsirea speranței și a sensului în finalul vieții publicată în limba română la Editura For You.

Vedere Grid:
-40%
Vezi

Semnale despre Lumea de Dincolo – Dr. Christopher Kerr, Dr. Carine Mardorossian

(1)
22,80 LEI 38,00 LEI

Prima carte ce validează visele și viziunile semnificative din pragul morții!Dr. Christopher Kerr este medic într-un azil de îngrijiri paliative. Așadar, toți pacienții lui mor. Însă, în fața morții, miile de oameni de care a avut grijă i-au vorbit despre dragoste și har... Dincolo de realitățile fizice ale morții există procese nevăzute ce co..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)