50% reducere la pachete și lecturi de vară!

Autor Christine Carter | Cărți de la Editura For You

Autor Christine Carter | Cărți de la Editura For You

Dr. Christine Carter e autoarea volumelor Adolescentul de azi (2020, tradus în limba română la Editura For You), The Sweet Spot: How to Achieve More by Doing Less (2017) și Raising Happiness (2011). Dr. Carter a fost profesoară asociată la Dartmouth (unde a absolvit studiile universitare), înainte să lucreze în marketing și, mai târziu, în managementul școlar.

După absolvirea masteratului și doctoratului în sociologie la Universitatea California din Berkeley, dr. Carter a fost recrutată să conducă Greater Good Science Center (GGSC, Centrul pentru Știința Binelui Superior), în calitate de directoare executivă. În 2014, ea a angajat un nou director executiv, astfel încât să se poată dedica în totalitate carierei sale de autoare și conferențiară. Este sociologă și Profesoară Asociată la GGSC și scrie lunar articole de recomandări pentru revista Greater Good Magazine, în care prezintă cercetări științifice care să îi ajute pe oameni să trăiască cu mai mult curaj, bucurie, sens și productivitate.

Conferențiară renumită, dr. Carter este încântată săși poată împărtăși personal cunoașterea cu alții. Combinând cercetarea științifică cu aplicațiile practice, ea oferă publicului nu doar un mod de a se adapta la presiunile vieții moderne, ci și tactici pentru a atinge succesul dorit. Susține cu regularitate discursuri la conferințe și evenimente de colectare de fonduri. Contribuie frecvent la programe de management de interes general și pentru părinți, alături de alți specialiști și profesori de elită.

Locuiește împreună cu soțul său, patru adolescenți și un câine în Districtul Marin, California.

Vedere Grid:
-40%
Vezi

Adolescentul de azi – Dr. Christine Carter

(2)
21,00 LEI 35,00 LEI

Manual realist și reconfortant pentru părinți! Cartea „Adolescentul de azi” oferă soluții bazate pe știință și testate „pe teren“ pentru a crește adolescenți fericiți, sănătoși și de succes. Sociologă renumită și profesoară foarte apreciată la Greater Good Science Center din cadrul universității Berkeley, dr. Christine Carter combină cele mai recen..

-50%
Vezi

Pachet Familia de azi

(0)
35,00 LEI 70,00 LEI

Părintele de azi între carieră și familiePoți să fii un bun părinte fără să renunți la carieră!Majoritatea părinților moderni lucrează. Și avem cu toții timp limitat, energie limitată, răbdare limitată și prea multe de făcut! Rareori ne aflăm într-o stare de spirit bună la sfârșitul unei zile lungi de lucru, când reintrăm în rolul de părinți... Vre..

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)