50% reducere la pachete și lecturi de vară!

Autor Cheryl Richardson | Cărți de la Editura For You

Autor Cheryl Richardson | Cărți de la Editura For You

Cheryl Richardson este autoare a mai multor bestselleruri New York Times, printre care The Art of Extreme Self Care, care a inspirat cartea Învață cum să-ți îngrijești profund sufletul în 21 de zile (publicată în limba română la Editura For You).

Ea a fost primul președinte al International Coach Federation. Opera sa a fost prezentată pe larg în mass-media (Good Morning America, The Today Show, CBS Morning, New York Times, USA Today etc.). A însoțit-o pe Oprah Winfrey în turneul național „Live Your Best Life”.

A fost și producătoare a proiectului „The Life Makeover Project with Cheryl Richardson” pe Oxigen Network, precum și gazdă a două emisiuni publice de televiziune, „Stand Up for Your Life” și „Create an Abundant Life”.

 

 

 

Vedere Grid:
-50%
Vezi

Pachet 21 de zile

(0)
64,00 LEI 128,00 LEI

Despre Seria 21 de zileStudiile au arătat că sunt necesare numai 21 de zile pentru ca un obicei nou să prindă rădăcini. De aceea, Editura For You a decis să-i aducă publicului din România o serie de cursuri practice, de 21 de zile, scrise de unii dintre cei mai bine vânduţi autori conform clasamentului New York Times, special concepute pentru dezvo..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)