3 cărți cadou + transport gratuit la comenzile de 150 lei!

Autor Cheryl Richardson | Cărți de la Editura For You

Autor Cheryl Richardson | Cărți de la Editura For You

Cheryl Richardson este autoare a mai multor bestselleruri New York Times, printre care The Art of Extreme Self Care, care a inspirat cartea Învață cum să-ți îngrijești profund sufletul în 21 de zile (publicată în limba română la Editura For You).

Ea a fost primul președinte al International Coach Federation. Opera sa a fost prezentată pe larg în mass-media (Good Morning America, The Today Show, CBS Morning, New York Times, USA Today etc.). A însoțit-o pe Oprah Winfrey în turneul național „Live Your Best Life”.

A fost și producătoare a proiectului „The Life Makeover Project with Cheryl Richardson” pe Oxigen Network, precum și gazdă a două emisiuni publice de televiziune, „Stand Up for Your Life” și „Create an Abundant Life”.

 

 

 

Vedere Grid:
-40%
Vezi

Învață cum să-ți îngrijești profund sufletul în 21 de zile – Cheryl Richardson

(2)
12,00 LEI 20,00 LEI

Învață cum să-ți îngrijești profund sufletul în 21 de zileÎn graba vieții cotidiene ne pierdem din vedere propria bunăstare și propriul confort interior, până la punctul în care nu ne mai gândim cum să ne aducem bucurie profundă în fiecare zi. În acest ghid scurt și ușor de citit, renumita formatoare/life coach Cheryl Richardson îți arată cum să hr..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)