Reduceri de vară! Până la -80%!

Autor Cherry Gilchrist | Cărți de la Editura For You

Autor Cherry Gilchrist | Cărți de la Editura For You

Cherry Gilchrist este autoare și conferențiară pe teme ce includ mitologia, divinația, psihicul feminin, Drumul Mătăsii, precum și arta și cultura rusă. Cartea ei pentru copii Un calendar al festivalurilor a primit un premiul Reading din Marea Britanie, iar Elemente de alchimie (acum cu titlul Explorează alchimia) a fost tradusă în mai multe limbi. O mare parte din munca ei este inspirată din pasiunea de a des coperi înțelepciunea veche și de a o aduce într-un context contemporan. Cherry predă Life Writing, concept bazat pe un interes deosebit în narațiunea personală și istoria familiei.

Cherry și-a dorit să scrie de la o vârstă fragedă și și-a urmat plăcerea de a cumpăra și vinde articole exotice deschizând mai întâi un magazin de haine vechi și, recent, o afacere ce se ocupă cu arte și meserii rusești. Ea este fascinată de culturile tradiționale și a călătorit foarte mult, vizitând destinații din Asia Centrală, Siberia și America de Sud. Alte domenii de interes includ muzica veche, gătitul și plimbările în natură.

Ea a fost căsătorită timp de aproape 30 de ani, are doi copii adulți, iar acum locuiește în apropiere de Stroud, în Gloucestershire, cu partenerul ei, Robert, care este artist.

Cărți de Cherry Gilchrist apărute la Editura For You:

Iubirea începe la 40 de ani. Ghid pentru a o lua de la capăt (coautoare Lara Owen)

Vedere Grid:
-35%
Vezi

Iubirea începe la 40 de ani – Cherry Gilchrist, Lara Owen

(1)
19,50 LEI 30,00 LEI

Cele mai bune relații se stabilesc adeseori după vârsta de 40 de ani, când experiența ne-a învățat ce tip de persoană ni se potrivește cel mai bine și când putem iubi cu mai multă înțelepciune și profunzime decât la 20 sau 30 de ani.Când ești singur(ă) la 40, 50 sau 60 de ani, cum să faci cunoștință cu un nou partener de viață? Cartea „Iubirea înce..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)